Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Aug-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Prebiu Perkahwinan Nor Shafinah & Pasangannya Khairil Anuar



Prebiu Perkahwinan Nor Shafinah dan pasangannya Khairil Anuar didahului dengan upacara pernikahan dirumah pengantin perempuan di Tmn Bt Muda,.

Pengantin ( P ) : Nor Shafinah Bt Abd Halim
Pengantin ( L ) : Khairil Anuar B Kamsun

Lokasi :Tmn Bt Muda,Bt Caves

Pakej Lengkap Andaman : Andaman Adreen 0162179890

Disusuli Majlis Persandingan pada 20/8/2006

as usual gambar lensa mak andam later from photographer hehehehehhe

More update is coming....... tungguuuu.........


Lupa nak cite nilah Cekak Spider yg di hangat diperkatakan...hehehehehehehehe
actually finaz kata kak reen x payah bawak tudung nikah,dia beli sendiri tiba masa dia beli tudung donatello dahlah x blh bentuk last2 tudung lama satin la jadi mangsa....eeeeee SIN CHAN cute

Dlm Debaran Saat Diijabkabulkan




Seronoknya dah Bini Org......




SEbelum Make up




Selepas Make up




Saat Bahagia....






Andaman Adreen
016-2179890
YM andamanadreen
Email:andamanadreen@yahoo.com
http://andamanadreen.fotopages.com



[quote]Kak reen cantik la mata n bulu kening dia... she have a great smile...
x sabar nak tgk gambar sanding plak... mesti gempak kan.... well keep up the job kak reen....
sweet la pengantin nie... Thu 10-Aug-2006 01:16
Posted by:ladyz_anna ladyz_anna84@yahoo.com.my
THANK U[/quote]

[quote]thanks 4 visiting my FP... sweet ler pengantin nie n cantink tang mata tu:->
leh i dptkan rate sewa baju n pelamin x?
more updates at Thu 10-Aug-2006 02:40
Posted by:azlin angeline_azlin@yahoo.com - [Link]
EMAIL ME[/quote]

[quote]cun dan cantik pengantin ni...... nampak natual sebab kening pun natural.....
Thu 10-Aug-2006 05:34
Posted by:ina ina_qim@yahoo.com
THANK U
[/quote][quote]terima kasih kerana sudi melawat FP saya... cantiknya ur FP Thu 10-Aug-2006 07:20
Posted by:seri anggun - [Link]
THANKS
[/quote]
[quote]kak reen..thanks for ur visit at my humble FP.make up cantik. sekali make up berapa? bolehlah saya recommendkan pada bakal pengantin lain nanti.
flowers for wedding
Thu 10-Aug-2006 10:54
Posted by:suz - [Link]
MAKE UP PER SESSION RM 280 AND ABOVE[/color[/quote]]


[quote]askum kak reen,manakan boleh luferr dengan fp kak reen yg lawaaaa baju nye nie.. adehh... jelesnye tengok mekap lawa pengantin tuu.. Thu 10-Aug-2006 16:08
Posted by:ctredzuan ctredzuan@yahoo.com - [Link]
[color=blue]HAHAHAHAH CIK CT KITA
[/quote]
[quote]cantikla cekak spider tu... mana nk cari ek?.. heheheheh Fri 11-Aug-2006 01:03
Posted by:fiza fizashar@gmail.com
BLH SEWA[/quote]
[quote]wah maju kak reen..dah ada cekak spider yer...
tahniah cantik,mmg da bomb
Fri 11-Aug-2006 06:20
Posted by:amyliya(pcm) adyana225@yahoo.com
CEKAK SPIDER DAH ADA LAMA SAJA X MAU GUNA ...ADA ORG YG X SESUAI[/quote]


:
Quote:
pompom:
syyannntekknyaa.....
:bodek: kasi kippaaa ckitt...huhuhuhuu Fri 11-Aug-2006 06:29
Posted by:cik amoi9501
OOOOOO SIAP KO


Quote:


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net