Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 25-Jun-2006 08:58 Email | Share | Bookmark
Mazlina & Aslah

Mazlina

Wedding mazlina berlangsung dalam keadaan ceria dgn kehadiran adik beradik suami dari singapura dan melaka....jelas terpancar kegembiraan,moga berbahagia hendaknya...
Baju purple digunakan utk majlis persandingannya.......Songket bunga tabur digunakan utk malam berinai(hubby dia dah salin baju nikah nak balik tengok bola mlm tu heheheheh aka DEMAM BOLA )
La ni tgh honeymoon...jgn lupa souvenier yer....huhuhuhuhuhuh









Aslah

Ni gambar aslah dari cameraman,sorry x larat nak download so a few photo okies..happy view
seronok keje dgn aslah dan sofee....bayangkan saat si sofee nakmengadap tok kadi dia blh main2 aka bergelak ketawa mengacau mak andam ni, lagi nak say wakakakakaka wakikikiikikii huhuhuhu
Selamat berangkat ke jakarta...keje elok2 & jaga diri dirantauan...insyallah kapanku dtg kesana,jgn lupa minta pak supir aka driver jemput ku di lapangan terbang sukarno hatta,jakarta.....hhhhhheeeeee














Quote:
Kak Rin...first of ALL tq so so so mmmuuucccchhhh...kerana merealisasikan perkahwinan kami....x sia-sia my best frend recommend kak rin...mmg class....and we love to be around u.... mcm kakak sendiri....well my baby pink color concept...dr sst yg simple dirias indah oleh sentuhan kak rin dan abg yan...menjadikan mjls kami majlis perkahwinan ala inggeris...dengan karangan bunga mekar...u r superb...luv u... Fri 16-Jun-2006 07:35
Posted by:As_Sofi red_oyuez@yahoo.com
IP: 218.111.50.185





Andaman Adreen
016-2179890
YM andamanadreen
Email:andamanadreen@yahoo.com
http://andamanadreen.fotopages.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net