Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Jun-2006 12:00 Email | Share | Bookmark

Thanks to all friend/customer yg view to my fotopages,....
emmmm kpd pelanggan yg email dan bertanya pakej yg adreen sediakan bermula dari Rm 1950 Keatas...beserta baju persandingan L+P yg baru...(ikut material la....,kalau mahal memang kena add charge....kalau tak price tu lerrrrr )
ok jumaat nak berangkat balik ke kl,at the moment adreen out station ....appoinment yg confirm ,,,
Nana aka cute girl
Zura aka tutor upm heheheheh
aslah to belanja makan wakakakakakakak sambil amik albumnya...take care
** aslah bila kita berjauhan nanti rindunya........

nak cite sikit adreen suka sgt dgn my karier la ni.....ntah megapa...nak ikut belajar bukannya bidang ni tp minat, seriusly suka sgt tengok semua org cantik.....really love my job..la ni ni dah jadi permonent karier ler....
tp inilah dia dari main2 jadi bussiness,alhamdulilah ........
suka nak menulis dan update fp ni,....tp kdg2 masa tak mengizinkan........

Andaman Adreen
016-2179890
YM andamanadreen
Email:andamanadreen@yahoo.com
http://andamanadreen.fotopages.com






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net