Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Mar-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
LIVING PROOF COMPLETE SET IN DETAILS

PENCUCI MUKA - RM 29
P'YEGAR WAJAH - RM 28
P'BERSIH ALA2 SCRUB - RM 35
SERUM PELEMBAB - RM 45
P'CERAH KULIT - SUNBLOCK - RM 44
DEFENSE GEL - BOTOX - RM 55
RUJUK KE GAMBAR YG 1
[size=9]Dicipta secara saitifik menggunakan bahan-bahan eksklusif yang digunakan oleh pakar kecantikan spa Eropah. Sifat ultra-active Phyto-placenta embryonic terbukti mujarab dan sebagai permulaan pembinaan sel dan pembaharuan sel. Mengembalikan semula kesegaran kulit anda serta menjadikan kulit lebih berseri dan lebih cantik seperti diperingkat permulaan bayi.
Pembersihan Lembut
Melembab
Menjana Pertumbuhan Sel

RUJUK KE GAMBAR YG 2
Secara saintifiknya dicipta dengan menggunakan bahan-bahan yang digunakan oleh salon dan spa terkenal di Peranchis. Dengan kombinasi lembut dan kuasa pembersih extracts buah zaiton mencantik serta menegangkan kulit. Mengandungi cendawan Rusia serta ‘witch hazel' untuk menutup liang roma yang terbuka. Juga untuk mengelakkan kedutan serta mengukuhkan kulit. Kandungannya bebas minyak dan extracts haiwan.


Membersihkan mekap
Mengukuhkan kulit
Pertumbuhan sel kulit
Menutup liang roma


RUJUK KE GAMBAR YG 3
Dicipta secara saitifik menggunakan bahan-bahan eksklusif yang digunakan oleh pakar kecantikan spa Eropah. sifat ultra-active Phyto-placenta embryonic terbukti mujarab dan sebagai permulaan pembinaan sel dan pembaharuan sel. Mengembalikan semula kesegaran kulit anda serta menjadikan kulit lebih berseri dan lebih cantik seperti diperingkat permulaan bayi.

Ketulinan formula spa ini yang membersih hingga keruang dalam sangat berkesan untuk membuang segala kehitaman, bahan make-up dan bedasing dengan 71% Phyto-Placenta dan meningkatkan 30% kelembapan

Penutupan Liang Roma
Memutih
Pertumbuhan Sel

RUJUK KE GAMBAR YG 4
Dirumuskan secara saintifik daripada bahan-bahan eksklusif yang hanya digunakan oleh salun ternama Peranchis dan spa kecantikan Eropah. Sifat ultra-active Phyto-Placenta embryonic terbukti mujarab dan sebagai permulaan pembinaan semula dan pembaharuan sel. Mengembalikan semula kesegaran kulit anda serta menjadikan kulit lebih berseri dan lebih cantik seperti diperingkat permulaan bayi.

Serum Penjagaan Intensif.
Pelembapan Dalam.
Pembinaan Sel.


RUJUK KE GAMBAR YG 5
Dicipta secara saitifik menggunakan bahan-bahan eksklusif yang digunakan oleh pakar kecantikan spa Eropah. sifat ultra-active Phyto-placenta embryonic terbukti mujarab dan sebagai permulaan pembinaan sel dan pembaharuan sel. Mengembalikan semula kesegaran kulit anda serta menjadikan kulit lebih berseri dan lebih cantik seperti diperingkat permulaan bayi. Kandungannya yang efektif, disahkan secara klinikal berbanding yang digunakan oleh wanita Afrika untuk pencerahan kulit. Diformulakan dengan SPF20UVA dan UVB.

Mencerahkan Kulit.
Melambatkan Penuaan
Menjana Pertumbuhan Sel

RUJUK KE GAMBAR YG 6
Dicipta secara saintifik untuk kegunaan pakar kecantikan. Sifatnya dengan kandungan BTLN Complex, kandungan bahan aslinya sudah disahkan secara klinikal untuk membantu melicinkan kulit muka serta mengelak kedutan. Kombinasi dengan pertumbuhan sel Phyto-Placenta dan penahan cahaya matahari, membantu anda supaya kelihatan berseri dan lebih muda.

Penahan Kedut/Menegangkan
Pertumbuhan Sel


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net