Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Jan-2006 00:00 Email | Share | Bookmark

zaakiyah huhu sebeluh dibedah siasat kih...kih...kih
selepas bedah siasat dlm persalinan kimino jepun...moshi...moshi
huhu senyuman manis....
hari ni agak bz sikit ada emergency call dari skudai,dapat panggilan jam 12.15 tgh malam 19/1 terperanjat kitaorang pasal dah packing brg nak pindah kl oooo....next week ada pengantin kat kl...but bak kata pepatah " REZEKI JGN DITOLAK MUSUH JGN DICARI "....mlm ni 20/1 pengantin tu nikah jam 9 mlm then dalam jam 11.15 malam barulah pasang pelamin....majlisnya ahad 22/1/06. mengikut kata pengantin tersebut katanya mlm tadi waktu mak andam yg diorang booking pasang pelamin...pelamin yg sampai ibarat pelamin anganku musnah...tak tahulah pulak kita x tengokkan..
no komen la,huuhuu...then diorang cancel dgn mak andam dari skudai tu...siapalah mak andam yg........ kelakar betul lah,macam macam dugaan pengantin ni dapat..... dengar khabar pengantin lelaki sampai demam pening kepala...sabar ajelah...
insyallah kami dari andamanadreen akan berusaha memberikan yg terbaik .....nantikan hasilnya yg akan kami updatekan....c u

esok 21/1 ada org bertunang di sg tiram,johor so nantikan updatenya ......
schedule baru akan dipaparkan kemudian.....
untuk mendapatkan khidmat kami hubungi kami melalui email adreen@streamyx.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net