Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 21-Jun-2010 06:55 Email | Share | Bookmark
Qamarina Ambank 31/5/2010 @ Wangsa Melawati

 


Quote:
Qamarina dtg bertemu kak reen sekitar last year,katanya dia dah merayap ke pameran pengantin tp x jumpa yg berkenan and Fazz kwn Uni rekomen to us ( thanx to fazz )then dia call set appoiment bawak maknya sekali and no diskussion hanya letak deposit….. so masa berlalu then bila dah nak few month wedding dia br ada time coz both very the bz uols coz dia keje dgn bank kan,ala susah nak cuti hehehehehe…masa we meet up pun mostly at night time during fianceenya habis koje….
Bj Nikah L + P,Bj khatam,Bj Mak dia utk pakai masa nikah and sanding semuanya kami di Andaman Adreen yg design and Bj sanding also bj baru alhamdulilah semuanya fit ke bdn,Rina jgn lupa send cd kawinmu,akakmu x daya nak snap photo hehehehe… wedding dia akhir may 2010 hari tu and alhamdulillah semuanya berjalan lancar…..Moga berbahagia selalu,Nantikan more updates utk Rina Later,Here utk cuci Mata…..
As usual i x update kat fp lg so please jenguk ke http://andamanadreen.com.my/blog
sorie yer sudah potong Que update pengantin coz cd,Dvd semua kat umah ….. mana yg dijumpai dulu ku updatekan….huhuhuhuh


Call us at 0162179890


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net