Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 29-Oct-2008 05:34 Email | Share | Bookmark

 



Quote:
Actually wedding ni berlangsung sehari after i keluar wad,and my hubby dah pesan nanti duduk aje tau......
Tp sewaktu majlis berlangsung seperti biasa daku x blh duduk and kesana kemari till mak dia kata Eh,duduk tau....dlm majlis ni terasa sgt semua taking care.....best giler ...walau i belum sihat sepenuhnya tp i enjioy doing my kerja sepanjang majlis and Aki & Fatin pulak nampak daku baru nak senyum and Gelak2 sokmo.....maknanya lepas ni setiap majlis kak reen akan buat Banner Wajahku supaya semua akan tersenyum memandangnya...hehehehehehehe
Persiapan dari rumah perempuan till rumah pengantin Lelaki siap dgn Jahit Baju Pegapit hehehehe
Wedding ni jugak semua Team Andaman Adreen yg cover tu best giler....Enjoy the Clip thanks to Adie,katanya video tu nak daku load dulu then baru dia masukkan dlm web dia,really appreciate it...
[youtube]

..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi Adreen
______________________________
Adreen - MAC Makeup Pro.
( 0162179890 - 24hrs )
YM andamanadreen
andamanadreen@gmail.com
http://andamanadreen.fotopages.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net