Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 18-Oct-2008 10:01 Email | Share | Bookmark

Quote:
Utk semua,setiap wedding kami akan pastikan yg terbaik mengikut tempat,keluasan.....tp jgn expect something yg sangat grand kalau budget very the limilited.......( and kalau org lain kata cantik tp kalau mata awak kata kurang.., my advise pakailah spek mata kanta 4x ganda supaya dpt membaca & melihat dgn lebih baik ) pesanan dr crew kami...


Quote:
Mari kita bercerita mengenai Booking aka Tempahan,normal bagi mana2 butik sekalipun seandainya anda meletakkan deposit ianya akan burn seandainya anda membatalkan tempahan atas alasan yg kurang munasabah.....
Bayangkan uols booking Air Asia or Malaysian Airlines...ada ker dipulangkan duit seandainya anda dah book......then x jadi fly or u kata alasan lain cth (adik u taja tiket last minute). ,tak der maknanya dia return duit uoals.so renung2kan...
Tp sejujurnya kalau kita cancel tempahan di sesebuah Butik ada Rules dia ok...tidaklah semudah itu blh sms say... Kami nak guna duit so tlglah transfer kat akaun kami.....so moralnya....... if u cancel dlm tempoh two weeks br sesebuah Butik akan Depositkan kembali into ur account......coz bagi perniagaan yg mempunyai company akaun diorang pun ada rules .....
So Be Professional dlm apa jua keadaan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net