Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 27-Aug-2008 18:38 Email | Share | Bookmark
Irina....Cousin Dafi Af 5 @ Temerloh,Pahang

 


Quote:
Makeup : Andaman Adreen
Aksesori/Kasut : Andaman Adreen
Pakaian Sanding/Nikah : Andaman Adreen


Irina,finally u have ur own entry,insyallah akan update more...now kak reen very the bz and thanks dtg menjengukku kat Hospital..siap dtg dgn mama yg baru operation dkt hospital yg sama....
ada lagi photo bakal menyusul .... wait aaaaaaa..Take care aaaaa cik kak yg jauh nun di seberang laut sana...pada semua pelangganku yg bertanya ada ker bj utk org badan comel,jawapan dariku sure ada...

Quote:
Dear Kak Reen And The Whole Crew Fr Andaman Adreen
Syukur alhamdulilah..dari majlis pernikahan sehingga la ke majlis persandingan..
everthing went on smoothly and perfect..sehingga arini sedara mara or kawan2 parents kat Temerloh asyik puji jer ttg majlis perkahwinan tempoh ari...
Sebenarnye kak reen byk directly involve in term of planning dan dari segi make up..pakaian me and hubby..cara2 nak posing hehehe...tapi tu la all my family member senang dengan kehadiran kak reen...hubbynye n abgnya..tapi part yang paling best both my baju nikah n sanding was done by K.Reen coz i was away to Singapore for more than a month prior to my big day...thus tak sempat langsung la nak buat fittingnyaaa..jadi tup tup tiba je ari nikah..cuakk gak risau baju tak muat..alih2 on the nikah day...baju nikah fit in nicely and semua org alahai terpegun la tengok me after dah bersiap..yelah jarang-jarang bermake up kan hehehe...same goes during the reception days...orang ramai giler puji kite cantik looks different..baju pun cantik sgt(me and hubby admit that..very the grand)..sesuai dengan konsep yang kitorg nak...tapi pujian harus diberilah pada k.reen and the whole crew from Andaman Adreen sebab time tu hubby k.reen tgh tak sihat pun sanggup dtg to Temerloh...really2 appreciated..it shows that komitmen dorang high gitu pada customer..so to all the soon to be wed couples out there..it's worth spending the money on Andaman Adreen coz they really put u in priorities and all they want is the best from you..ayat best dr kak reen 'Sabarrrr lahh nyahhhhhhhh'


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net