Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 25-Aug-2008 09:40 Email | Share | Bookmark
Bj Tempahan Khas Utk Fatin ....

 


Quote:
Ni consider daku dlm pantang la ni hehehehehe......pengantin ni fitting sehari sebelum weddingnya kat umah Lelaki...class tak ..due to kak reen mengalami.... and admit at Hospital Pusrawi..but alhamdulilah hasilnya pengantin puas hati ...use french lace ( Bj baru Tempahan Khas Utk Pengantin Lelaki & Perempuan 23/8 ) parents diorang ni baik sgt...bestla walau daku dlm keadaan sakit enjoy buat kerja...Majlis Rumah perempuan dah selesai 2 minggu sebelumnya waktu tu daku sihat,alhamdulilah......semoga berbahagia selalu dan berkekalan hingga ke akhir hayat.....nanti update lg k....
Utk semua Appoinment kita akan bermula dlm 2 weeks time k.....paling awal seminggu lagi kalau semua dah selesai......
Miss u all...utk pertanyaan call me k at 0162179890,lps ni number tepun ni aje yg blh dihubungi....
utk email,sms yg di hantar daku dlm proses membalasnya......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net