Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-Aug-2008 16:42 Email | Share | Bookmark
Emergency Room at Hospital Pusat Rawatan Islam (PUSRAWI)

 
Salam to all Clients....semua pertanyaan akan dibalas secepat mungkin due to kesihatan my wife yg tidak mengizinkan....



Sehari selepas bz dgn wedding pd 15/8 dan 16/8/2008,My wife di hantar ke Emergency Room at Hospital Pusat Rawatan Islam (PUSRAWI) pagi2 17/8/2008 dlm jam 3.30 pagi due to bleeding...tgh sibuk2 dgn my wife and my bro tetiba masuk sms jam 4.30 pagi dari pengantin nak minta awal sikit makeup....tp x sempat nak reply pun...but alhamdulilah semuanya ok and thanks to my team coz gantikan session makeup pagi hari tu......
Asalnya my wife kata dia ok and blh pergi utk makeup mcm biasa...(inilah masalah my wife yg workholic)tp mcm mana i nak izinkan dgn keadaan bleeding byk giler and dia pun pening2.... tp setelah dipujuk olehku dan abg sulungnya alhamdulilah .... itupun masa nak masuk jarum kat tangan dia siap ckp doktor i nak balik yer,x mau admit...haiyoooo takutnya dia dgn doktor....cam ne tu....doktor yg bertugas risau bpnya turun ......(mean tekanan darahnya)
Thanks atas kiriman sms utk my wife,doakan dia sembuh dan dpt kembali menjalankan aktivitinya...utk my client anak Professor Dato' Dr ....... yg comel,baik hati dan my wife happy sgt kerja dgn uols masa rumah pengantin perempuan dari layanan family etc sepanjang 8/8 dan 9/8 and ...insyallah masa 23/8 kak adreen akan kembali seperti biasa...lg pun itu kan birthdaynya dan yg penting janjimu wahai cik aki hadiah paling besar masa weddingmu nanti adalah hadiah istimewa.....utknya ...dia mahu claim ooooo......
fp akan diupdate secepat mungkin...keep viewing utk pertanyaan lanjut hubungi 0162179890


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net