Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 3-Aug-2008 19:10 Email | Share | Bookmark
Nur Kamareza Ruzilla & Rosli

Zila & Rosli
Salam semua pengunjung fp yg kukasihi,23 hari berlalu arwah ibuku kembali kerahmatullah....still rasa kehilangan yg teramat....terima kasih diatas kiriman email,sms dan call yg bertalu2...amat menghargainya...mana yg adreen terlupa reply harap dimaafkan due to my condition yg begini....
Kemunculan Pertamaku selepas arwah mak pergi di putrajaya,pengantinku asyik renung aje wajahku..agaknya dia takut kot kot daku belum bersedia utk memulakan tugasan rasmiku hehehehe....ku gagahkan juga jari tanganku utk menari nari diwajahnya...almaklum inilah Profession yg ku pilih selepas meletakkan jawatan huhuhuhuhuhu....
Alhamdulilah ku dpt melaksanakan dgn jayanya.....ok kali ni akan bermula aktiviti mengupdate fp so keep menziarahi my fp selalu k......utk semua pelangganku yg sdg que up...i'm back ok thanks for ur support ....
Minggu ni akan ke putrajaya,tmn sri gombak,melawati wah daku akan makan angin seawal jam 6 pagi.....hari bekerja akan bermula dari 7/8 sehingga 10/8 wa weeeeeeeee....
ok nanti we cite lagi k ......
Utk semua appoinment akan ku tunda sementara dlm seminggu ni due to my ........ will Open Soon....wait aaaaaa....more more update coming........

Refer to Entry ni empunyanya bernama Nur Kamareza Ruzilla.....ku kenalinya melalui cyber utk engangement tp masa tu full hse....so adreen assign one of my team member utk buat then utk wedding Zilla cepat2 book katanya takut x dpt hehehehehe......actually ada perubahan gak dlm wedding dia mean dari date majlis dan venue placenya....selamat blh adjust huhuhuhuhu
Best Sgt....Mak,ayah dan adik beradik zila semua sekepala.....padahal baru first meet ayah dia tau berseloroh sokmo.....siap makan kek hari jadi adik dia masa pasang pelamin nikah .....emmm semua tu memory tau...percaya atau tidak most of my customer blh dtg lepak2 mcm adik beradik dgn adreen...tu yg mahal perkenalan singkat yg mengikat ukhuwah...
Zila dan hubby dia mak aiii bz sokmo...kalau kak adreen bz dia extra bz.....hehehe...then bila ada masa free terus set time cari kain yg disukainya and do fitting....and baju nikahnya pun daku buat...
Wedding zila buat kat Dewan Melati Impian ...


Quote:
Pelamin Fresh Flower.;; Andaman Adreen 0162179890
Pakaian Persandingan L & P : Andaman Adreen
Pakaian Malam Berinai :: Andaman Adreen
Pakaian Bertandang : Andaman Adreen
Aksesori & Kasut : Andaman Adreen
Makeup Artist : Adreen - Andaman Adreen 0162179890
Make-up Nikah & Berinai & Bersanding & Bertandang :: Adreen @ Andaman Adreen
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen



Quote:
Nur Kamareza Ruzilla <zilla@> to me
show details 1 Jul

Salam kak reen pekabo?? Lame xsembang2 ngan kak reen kan… hmm zilla nie baru la ade mase nk bg komen2 skit… sorry yer lambat… maklum ler bile balik dr cuti nie tak menang tangan keje yg datang…

Bace lah komen daku nie…. Jgn lupe masukkan dalam fp yer…

Salam … sy kenal kak reen nie thru’ website jugak…. Tapi mase tu nak tunang n lambat sgt book xdpt merasa hasil kerja tgn kak reen… n mase nak melangsungkan perkahwinan zilla dpt book kak reen nie cepat2…. Kitaorg jumpe first time kat giant.. pans2 terik gitu… orgnyer comel2 jugak… satu group ngan zilla ..hehehe happy go lucky n ade jer bende dia nk cakap / cerita..
zilla sume tempah baju baru ngan kak reen… maklumlah utk majlis sekali seumur hidup.. rase excited n tak sabar2 nk pakai baju sanding tu… kak reen nie very supportive punye mak andam lah… ade jer idea yg dia bagi kat zilla… al maklum… zilla nie pun susah nak contact… appointment nk buat baju pun 2 3 kali baru jadi…. Hehehe best pulak bila ingatkan balik….

Sampai majlis utk nikah zilla puas hati dgn hasil kerja tgn kak reen,… pening jugak lah kak reen nak make up kan zilla nie… degil…hehe… tp mase tu sume org ckp cantik sgt….lega rasenyer…puas hati lah kalau bayar mahal2 pun… pelamin yg kak reen buat pun grand sgt mase kat dewan tmn melati…. Zilla pun dgr pujian dari mulut org…. n bila tgk sendiri pun mmg grand… ramai yg puji….thanks a lot kak reen….mase bertandang d melaka pun zilla amik kak reen jugak….. kak reen dah sampai dulu… zilla pun rase seronok sgt coz kak reen dgn family zilla jd close sgt mase tu… harap2 smp bile2 lah yer…baju tradisional melaka yg d tempah pun cantik sgt… nampak keayuan nyer… hehe kesimpulan nyer ape yg kak reen hasil kan pada majlis zilla mmg sumenyer best dan byk pujian… byk betul memori dgn family kak reen thank s kak reen… thanks….
Ok kak reen keep in touch yer… nnt zilla gi umah hantar CD gambar n kain batik terengganu…

Regards,
Zila & Rosli





Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net