Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Jul-2008 14:20 Email | Share | Bookmark
Salam buat semua warga fp,pelangganku serta teman2 yg disayangi

Quote:
Salam buat semua warga fp,pelangganku serta teman2 yg disayangi adreen dpt panggilan telefon jam 9.30 malam my mother tidak sedarkan diri...belum sempat berbuka puasa.....
so adreen terus call adik beradik yg lain termasuk adikku yg sedang ada krusus di petronas bangi then kami akan terus gerak ke perak.....

semua sahabatku,pelangganku yg dikasihi serta semua yg ku kenali doakan ibuku selamat dan sihat...
doakan keselamatan perjalananku ke perak dlm keadaan diriku yg bersedih tapi ku cuba kuat....dan semua sepupuku pesan utk ku memandu dgn berhati2.

Utk semua pelangganku yg kujanjikan balasan email thru sms harap maaf,akan ku reply secepat mungkin sekembalinya kami ke kuala lumpur.......

Doa dari kalian amat bermakna buat kami sekeluarga....Doakan ibuku cepat sedar dan sembuh amin.

update:10/4 ramai yg call /sms thanks sgt2,ni citenya sikit......actually my mother puasa hari tu then sblm berbuka mak nak tido kejap...tu aje katanya...then masa nak berbuka mak x sedar...yg membuatkan daku rasa sedih mak teringin nak minum air sirap kat satu kedai ni dah beli pi air sirap tu and still dlm bungkusan coz my mother x sempat nak berbuka kan,so tiap kali bukak peti ais tu terpandang air tu sedih aje...
tp alhamdulilah start dr smlm jam 3 pagi smlm ibuku membuka matanya kami bertiga bertiga bergilir2 utk baca alquran disisi ibuku...tp kak reen rasa happy sgt bila my mother blh batuk2 mcm kita yg sihat mean progressnya nampak dan ku belajar menjadi Dr Fisioterapilah la ni utk exercisekan kaki tangan ibuku....disamping tu berbual2 dgn memberi kata semangat,daku tahu ibuku mendengar setiap apa yg ku luahkan......
Utk yg mendoakan ibuku terima kasih byk2,tlg doakan kesihatan ibuku bertambah baik.....amin

p/s:semua appoinment di tunda ke tarikh lain,anything blh sms ok ....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net