Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Jul-2008 10:46 Email | Share | Bookmark
BERHATI2 TERHADAP BUTIK DI AREA PANDAN.....

Quote:
Salam to all viewers and pengunjung yg dihormati tak kira dimana berada...semoga sihat selalu

Smlm after makeup my clients kak adreen dpt call dari photographer yg mengambil bahagian dlm PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2008 DI MID VALLEY EXHIBITION CENTRE....AND uols nak tahu apa yg terjadi ada satu butik pengantin yg mengambil bahagian di pameran tersebut telah menggunakan gambar pengantin yg kak adreen makeup and yg best part blh claim pulak pd photographer kononnya kakak dia yg makeup...wah sesuka hati...and yg paling x best semua gambar dari fp kamelia aka kay frm golden fp dia amik and buat banner and buat name card uols...nak buat mcm mana tu,ramai yg kata saman aje.....
But i nak ingatkan pada semua pelanggan please after this kalau nak book pls lah asking majlis kat mana pengantin tu etc.....serius hati begitu x larat nak tgk butik pengantin tu yg pelik nya sanggup amik sampai 3 booth tp kata baru mula beroperasi ....kalau x der collection of ur pengantin jgn claim memandai2....wah lepas ku sound pekerja2nya x senang duduk uols....hari ni kay pulak yg sound...and customer kata gambar tu ada dlm album dia...to me apa class ko berniaga tp amik hasil kerja org.....so pada pelanggan yg berada di area AMPANG,please berjaga jaga...takut nanti ...apa yg ditunjuk lain pulak hasilnya......
ingat lepas makeup nak pi movie tp x perlah best gak pi sana,sempat drop by to say hi pd Adie,weddingwave-siap jumpa pengantinku sekali kat sana huhuhu...then kay fr golden fp-lepak kat sana kejap,ala x senang duduk butik pengantin itew then say hi to Eddie Photovideo wah siap jumpa customer yg mau bookingku tempohari tp jadual sudah penuh, x der rezeki lah dear,maaf k then singgah kat Radzi PixelWork - wah jd pemberi flyers kejap aje hhuhuhuhuhu then jumpa one of the designer and my Client yg i x kenali menyapa ku dgn jeritan Hi kak Reen...terperanjat daku,siap tanya bila nak jumpa ni ....hehehe so x sia sia lah walau pada asalnya nak dtg to tgk butik mana yg menggunakan gambar pengantinku tp akhirnya byk benda lain gak yg ku dpt kat sana huhuhuhuhu



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net