Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Jan-2008 19:49 Email | Share | Bookmark
Perhatian Kepada Semua Pelanggan Serta Sahabat Yg Dikasihi......

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salam To All My Beloved Friends,

Today i berada di Pusat Rawatan Islan Sepanjang Hari menemani Hubby di wad,jam 2 Doktor Pakar Orthopedik dtg then dia kata lepas amik darah u bawak ur hubby tengok wayang kat klcc( Rambo lg )....
Then 2morow morning 29/1/08 Hubby akan di operasi ( ayat indon ni - Operation ) Doakan my Hubby Cepat Sembuh Yer...and Kepada yg sudi call dan sms Terima Kasih,Really appreciate it....
Special Thanks to pelanggan2ku yg sudi dtg melawat my hubby and kak adreen di Pusrawi,terharu siap bawak buah tangan.....
Maka Dgn itu Sekiranya anda tidak mendapat jawapan email or ym,harap maaf coz adreen akan berulang alik ke Pusrawi Jln Tun Razak but please if u have pertanyaan jgn lah segan silu angkatlah telelefon tu then call adreen k , ....
,
Pls Call di talian 0162179890,

So sementara Adreen Bz dgn Situasi itu ni sedikit update more photos coming k,utk pengantin2ku jgn bimbang k,semua akan berjalan mengikut jadual no worries k...jumpa Sabtu Di Manjalara Dan Tmn Nirwana dan Ahad Di Kompleks Tabung Haji,Kelana Jaya.....dan seterusnya ke klang ( ida rehat secukupnya k,Nak lalu bawah pedang)hehehehehehe

Quote:
Perhatian : Disini ingin dijelaskan,ramai yg bertanya ....harga sewaan baju bergantung pada material(jenis kain - French Lace,Panel Lace,Dubai Lace,) then design dan juga baju Lelakinya Bj melayu semata or 3 pcs silang(ala berkot)...Dan ingin kami beritahu juga pihak kami tidak menggunakan satin harga rm 2 hinggit yer....dan yg pasti baju kami selesa dipakai walau berada dibawah sinaran matahari yg terik itew ... so pada yg pernah menggunakan my service akan tahu bagaimana bajuku itu

more photos coming ......


Quote:
Makeup : Adreen fr Andaman Adreen
Pakaian Pengantin : Andaman Adreen
Aksesori : Andaman Adreen













________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net