Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-Jan-2008 12:01 Email | Share | Bookmark
Cory Leinsky & Juliana Reception At Perangsang Golf Club

 
 
Cory Leinsky & Juliana Reception At Perangsang Golf Club




Quote:
Pelamin Fresh Flower; Andaman Adreen
Pakaian Persandingan L & P :Panel Lace fr Andaman Adreen
Aksesori & Kasut : Andaman Adreen
Makeup Artist : Adreen - Andaman Adreen
Make-up Nikah & Bersanding :: Adreen @ Andaman Adreen 0162179890
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen


Quote:
Ismail, Juliana" <jismail@talisman-energy.com>
Hi Kak Reen!
Sorry, lambat hantar review/comment. Hihih… gi vacation kat Kuantan le almaklumnya.
Hmm… macam mana nak kata ya? Saya rasa memang puas hati sangat-sangat!!! My parents orang yang agak cerewet tentang segala-gala detail berkenaan dengan wedding nie. So, dia orang puas hati sangat dengan hasil tangan Kak Reen. Ayah tak habis-habis puji Kak Reen malam bersanding tu  Semua orang pun tak habis-habis puji hasil kerja tangan Kak Reen, dari pelamin hingga ke makeup. Thanks for making me feel beautiful, Kak Reen  Semua scar jerawat tak nampak dalam gambar professional(tak dapat lagi, tapi bila dapat saya bagi, ok?) mahupun kamera rakan-rakan. Semua orang puji anak mak dan ayah nie cantik, sama padan dengan husband yang sememangnya lebih cute dari saya Yey, yey! Kak Reen sporting, sabar, sian dia, saya telepon bertalu-talu. Pastu masa saya upset sebab baju sanding tak cantik, Kak Reen pinjamkan baju yang cantik! Habis cun dah le tu Pastu, Kak Reen selalu sebut, “Takpe, anggaplah ini sebagai dugaan Ilahi ». Cute sangat !

Terima kasih sangat la, Kak Reen  Saya memang recommend Kak Reen kat semua orang. Bukan saya sorang je, mak dan ayah pun recommend kat semua orang lain jugak. Semoga kita keep in touch ok?  Hehehehe…. Pastu, nanti, saya nak download gambar dari Kak Reen, ok? 

Regards,
Juliana Ismail
HR Analyst,
Talisman Malaysia Limited


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net