Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 21-Aug-2007 10:54 Email | Share | Bookmark
Ifnani & Syazli Dewan Putrajaya....

 
 
 
 
 
 
 
 






Customer kali ni ku kenali melalui email (warga cyber dr MOTOROLA penang....)diikuti dgn panggilan telefon dan terus transfer duit ke akaun maybankku itew......memang senang nak deal...dan untuk pengetahuan semua, kesemua pelanggan Andaman Adreen tidak melalui proses trial makeup...
emm after get detail lokasi majlis time etc.....at the same time kebtulan sebelum tu didewan yg sama unt pengantin zy dan aidil...selang seminggu aje hehehhe
majlis pernikahan berlangsung di masjid UPM serdang....pertama kali bertemu orgnya heheheheh....then terus memulakan operasi heheheheh dia x mau cukur kening dah dipesan awal2....so as usual kita akan follow permintaan pengantin k....just ku kemaskan sahaja....setibanya di area Kawasan Perumahan dkt UPM tu daku ingatkan dia dah makan......yelah tengah makeup baru teringat nak tanya dia kata ala x makan lagi ....aiyoooo terperanjat ingatkan dia dah take breakfast pagi tadi so untuk itew sepupunya telah menyediakan milo yg lazat dan koko crunch heheheheheh enjoy the photo....heheheh khas untuk nani...Keesokan harinya makeup sanding di dewan putrajaya itew,,,,,,yg x best satu aje aircond dlm bilik persiapan dia mcm x der aircond so peluh jantan merencik2 hehehehhee rasanya baik bersiap kat luar dewan dari dlm bilik yg panas itew tp apapun alhamdulilah dpt disiapakan dgn cepat,,,,apapun doaku agar nani dan syazli berbahagia sentiasa....
Quote:
askm kak reen ku..

sori bebanyak sbb lambat reply .. ..
nani tak de access to internet la.. skang ni nani dah duk kat kuantan ikut hubby.. pastu kitorang baru balik hanimum......so sorry sgt...

Untuk kak reenku..

kak reen personally - mmg best, friendly.. n peramah.. best layan masa make up.. pastu kak reen suruh senyum bnyk2... hehehehe

make up kak reen - cantik, n detail kat mata.. so mata jadi cantik... compare to other mak andam..

nani akan recommend kwn2 nani utk use ur service... mmg output malatop...

kak reen.. take care and all da best to you..

rgds,
Nani

Untuk Nani-Semoga Berbahagia Keanak Cucu...take care


salam buat semua viewers,ramai yg email dan mintak kak reen loadkan cepat gambar2 pengantin yg sebelum di makeup ok here...berkesempatan siapkan satu ...more is coming....
utk yg bertanya...akan ku reply satu persatu harap maklum....
utk cik farah yg jauh itew.....sabar na,,,,kita akan mulakan secepat mungkin



Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net