Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Aug-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Zy dan Aidil

 
 
 
 
 
 
 
Salam buat semua,maaf sesangat la ni memang x sempat nak update fotopages or reply all email...i will try to reply all dlm masa terdekat sorrie sekali lagi....emm seperti biasa akan ku masukkan satu persatu gambar2 pengantin terkini....baru dpt gambar ni dari photographer....so enjoy aaaaa

[size=9]
Quote:
utk zy dan aidil ni dua keping ku editkan khas untukmu...


Pelamin .;; Andaman Adreen
Pakaian Persandingan L & P : Andaman Adreen
Aksesori & Kasut : Andaman Adreen
Makeup Artist : Adreen - Andaman Adreen
Make-up Nikah & Bersanding :: Adreen @ Andaman Adreen
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen
Jurufoto Professional :: Azam dr zoomer fp








Quote:
Kak reeeeeeeeen..

Pendahuluan

.….first of all tq for such great makeup work u did on my special day 27 & 29 Jul 07. everyone puji ur work.. and so do I.. Everyone said I was gorgeous and pretty. Hehehe suka suka nyer… ahakss.. The credit goes to u dear.. u make my special day so beautiful! keep up the good work k

Tersurat

“kecantikan seseorang itu kadang-kadang terserlah walaupun tidak bermekap tebal. Kecantikan itu datangnya dari hati dan perasaan. Kalau hati kita baik dan ikhlas, rupa yang tak seberapa cantik pun akan kelihatan cantik. Yang pasti... mekap yang dikenakan oleh Kak reen memang tidak tebal dan cair - mekapnya nampak natural (diakui oleh family, kawan2 dan sanak saudara yg hadir). trust ur makeup artist ya..

Tesirat

R - Reassure

E - Efficient

E – Expert

N - Natural

Rumusan

attention: bakal2 pengantin

4 info tak rugi korang hire kak reen coz dia sememang nyer best, comeyy, funny, good advisor, bagi komitmen yang sebaik mungkin n bersesuaian lah dengan tema "Menepati Impian Kenangan Abadi"

She want we look perfect & look great in ur special day...dun waste ur time! cepat2 book kak reen! dia memang professional! tq again!

Huh!! Ok kak reen kita nak p honeymoon ni, insyaallah balik dari bali kita jumpa eek.. nak bagi DOREMON as request hehehehe


1.30pm (ms lunch smbil mkn n.g patayya..dap dap)
A l L y Z a
[/size]





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net