Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Jun-2007 20:02 Email | Share | Bookmark
Thanks To Adly Dan Nariza atas ....

Kapal Air Asia - 1st time take air asia hehehehehe selalu MAS


To Adly Dan Nariza ----> thanks coz meyediakan return air ticket dan Hotel yg amat selesa Bangat...utk kami...ngadap laut tu....
Pagi tu kami berangkat ke lcct dlm jam 3.30 pagi dari kl central...sampai kat lcct ..hehee terkial2 lah selalu kat MAS abgku ada so dialah yg uruskan....dah selesai semua yg ku x dpt nak terima bila part beratur panjang2 aiyooo mcm waktu sekolah kena beratur diluar bilik darjah....dan kena jalan dlm barisan hehehehe...but oklah seem this is my first experience naik Air Asia....setibanya kami di alor staq pagi bebeno naik teksi ke hotel yg telah di tempah rm 50 tambang teksi ke kuala perlis..ikut jalan kampung x la rasa jauh sangat....sampai hotel daku nak terus check in tp bilik full...ramai lak staff TV3...utk membuatkan daku x buhsan sgt daku dan hubby gi makan2 dulu ( pekena laksa perlis --> Mak aii sedap tu....) siap makan daku diri kat kaunter tu lelama supaya budak tu cepat siapkan bilik daku ngantuk...sebelum jam 12 dia dah dptkan bilik untukku...so nilah bilik Hotel Putra Brasmana Kuala Perlis....ni shoot masa sampai..dah letih sangat masa ni...lepas tu tidur.....then sempat lagi heheh ku pergi ke padang besaq ptg tu--->thanks to my cousin Atan Dan isterinya seta baby Akil Yg Tomei tu


then sempat lagi heheh ku pergi ke padang besaq ptg tu--->thanks to my cousin Atan Dan isterinya serta baby Akil Yg Tomei tu


Keesokan hari selepas sarapan kitaorg terasa nak jalan ke Pulau Langkawi...huhuhu masa sarapan si Azlee Senario pun ada...Fara Posing tu heheheh...park kete kat hotel then jalan kaki aje ke jetty alhamdulilah kami dpt tiket cepat...sampai kat sana terus amik kete sewa dan siap beli tiker balik ke perlis dlm jam 7.30 last kapal pulang heheheh. then kami berjalan la....singgah pantai cenang makan laksa Langkawilah pulak best sedap giler...saja jalan2 sana sini...tp pack almaklum cuti sekolahkan









Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net