Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Jun-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Majlis Pernikahan Adly Hisham Dan Nariza

ngantuknya......tido yer kak reen
x mau bukak mata...nk nyorok ni
emmm baru tiba ke destinasi
senyuman ceria di hari bahagia
alamak kena maintain ni....
senyuman terukir dibibirnya
emmm sedih family ija dah bali satu bas u.....ke perlis
masa outdoor
cakkk................
adly dan ija forever
emmmmm
ok dah aaaaaaa.....harus pulang panggilan diterima over
aksi dah senja...letih giler
aku bahagia disisimu
dikau dihatiku selalu...walau kita berjauhan....


Pengantin kali ini orgnya kecik molek,kami mula berkenalan dlm bulan 10/06 dari email pertama dia bertanya persiapan perkahwinan serta design utk baju pengantin yg bersesuaian dgn org yg kurus,,,...emmm dan nariza membuat booking pd akhir bulan 12/06 dan seterusnya confirmation flight dilakukan pada January 2007...walau majlis persandingannya pada June 2007(yg paling kak reen suka,dia buat kerja amat teliti mean dari A to Z u....booking my hotel pun awal....rasanya ija ni x suka buat kerja last minute ..so pada semua bakal pengantin ikutlah cara yg nariza buat.....listkan senarai yg penting so bila majlis u dah dkt senang ..x pening kepala)
jam 10 bertolak ke kajang ada majlis pertunangan di sg ramal.....sebelum tu sempat makan nasi lemak esso yg lazat itu heheheh -->thanks to my hubby then kami bergegas ke rumah nariza di branang,....nyaris tersesat....almaklum x pernah sampai kat area tu....dah tu sepanjang jalan lori aje di kiri kananku.....
emmm majlis pernikahan berlangsung dgn penuh kemeriahan .... heheh tp part mula2 tu kelam kabut kita yer ija nak decide kedudukan pengantin dan nak letak brg2 hantaran ditempat sepatutnya,,......dan pak supir yg nakal mengacau suiz sehingga kita bergelap seketika...huhuhuhhu kecoh kejap...but dgn sekali lafaz adly sah menjadi suami pd nariza....emmmm syahdunya....
sepanjang majlis ija dan adly happy sangat.....pandai posing u..senang keje heheheh
Lauk pauk pun sedap giler...emmm memang happening gitu...rasanya kalau semua pengantin sporting dan happening best giler dan senang keje mak andam dan jurugambar ...


Quote:
To Andaman Adreen..

Mane ek nak mula citer.. dulu masa belom kawin, selalula surf internet n fotopages tu la yg plg suke disurf… ntah camne 1 hari tu terklik kat fp kak reen ni la.. sbb fp ni among 100 popular fp gak la kan .. bila dah klik terus berkenan dgn hasil sentuhan tgn kak reen..rasa cantik sesgt kak reen mekap..very natural.. dari mata turun ke hati..terusla e-mel kak reen tanya itu ini psl baju….

k.reen ni baik,peramah orgnye.. very flexible.. ckp je ape kita nak, ping..dia akan cuba dapatkan.. hehe.. kalau tak nak cenggini leh buat cenggitu… pendek citer mmg senang la keje dgn kak reen..
kitorang jmpa 3X je ..
1st utk tgk2 usha2 je..
2nd time gi butik n terus tempah baju and design utk bj nikah n mjls bertandang..
pastu tak jmpa dah utk 6 bln smpai la few days b4 kenduri utk fitting..


kak reen tak lengkap kalau tanpa bodyguard tersayang dia, husband kak reen la.. sweet sgt9 diorang ni..

overall, kami nak berterima kasih sgt9 pd k.reen n hubby sbb tlh menjadi sebahagian drp memori kami.. dari beranang sampai ke perlis.. k.reen tetap hepi n tersenyum walau diheret dari pagi smpi mlm utk outdoor photoshoot.. mekap kak reen mmg kelas, tahan lama u olls… kitorang suke sgt9 dgn bj nikah,bj bertandang, mekap, aksesori pengantin ..semua2lah dr Andaman adreen kitorang puas hati.. harga pun berpatutan.. hrp2 k.reen berpuashati juga dgn kerjasama drp kitorang..

so, we wish Andaman Adreen all the best in the future.. walaupun dah kawin, sy tetap akan klik http://andamanadreen.fotopages.com .. kpd yg nak kawin tu apelagi, call k.reen hari ini juga.. tak nyesal punyelah, gerenti...bye kak reen, do keep in touch k..


Nariza Idris - Dubai
Wednesday,June 27,2007 12;53;08 PM




















Quote:
Makeup Majlis Pernikahan --> Adreen from Andaman Adreen
Makeup Majlis Persandingan Di Perlis --> Adreen from Andaman Adreen
Design Baju Nikah Nariza Dan Adly --> by Andaman Adreen
Design Baju Bersanding --> Andaman Adreen
Kasut Pengantin by Andaman Adreen
Tudung dr Gulatis by Andaman Adreen


Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net