Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Dec-2006 17:02 Email | Share | Bookmark
Afeeda & Hafiz - Subang Jaya

Gambar ni masa sebelum make up


Gambar utk majlis resepsi di Klana Seafood


Gambar Majlis Dirumah Selepas Nikah


Pengantin ni kukenali melalui internet......

Sabtu Majlis Pernikahan di Subang Jaya,Bersanding kecik aka utk kengkawan dan sedara mara hehehehe tapi tetap happening gitu
Permintaan Pengantin Perempuan Agar tidak memantis keningnya.....
Ahad Majlis Resepsinya Di Klana Seafood,subang Jaya
Utk full coverage nantikannya.......will update soon


Quote:
memang cunnyerr touch-up kak erin, membuatkan hati saya wow!! terkezutt beb mcm missworld la pulak... he.. he.. Serius i katakan pada mulanyer muke nampak lain je mcm make up x kene tapi selepas sejam dua meke up dah absorb fuuulamak.. X caya tgk picture i kat atas tu la... thank a lot kat kak erin.. muahhhkk!!!
Sat 20-Jan-2007 02:34
Posted by:iDaaa~ePi
IP: 60.50.49.158

_________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

@Professional Make-Up Artist@
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen 0162179890
YM andamanadreen
andamanadreen@yahoo.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net