Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Feb-2009 03:17 Email | Share | | Bookmark
Update sikit utk Edisi Cuci Mata

 
 
 
View all 8 photos...
Quote:
Selamat Tahun Baru, thanks to all Pelanggan ramai yg keep email kenapa tak update etc...start now on sesekali aje kami akan masukkan gambar....and will officially launch new website.....
utk semua yg add thru ym etc thanks-kalau i x reply tu mean dia ke my handphone okies,all email sdg dibalas....but utk pertanyaan lanjut anda semua dijemput ke butik kami di lokasi baru berhampiran dan sederet dgn giant bt caves......
And more more pelamin baru is coming.........
And alhamdulilah kami masih disini dgn azam baru serta tambahan Crew Artistic Andaman Adreen Serta Crew Teknikal Pelamin...
Semua Busana Pengantin,Aksesori,Payung disini hak milik Andaman Adreen ...
hahahaha...bagi belum menghantar gambar dijemput menghantarnya secepat mungkin...











..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi
______________________________
Adreen - MAC Makeup Pro.
( 0162179890 - 24hrs )
YM andamanadreen
andamanadreen@gmail.com
http://andamanadreen.fotopages.com


Monday, 1-Dec-2008 18:34 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
Salam Buat Pengunjung web kami,actually agak bz sedikit lately and byk email yg masuk bertanya kenapa x update etc....actually start now pelanggan dijemput ke butik kami utk pertanyaan lanjut...
here andaman adreen update.....
most of pic ni snap sendiri nak tunggu photog alahai lambat laei ler....



..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi
______________________________
Adreen - MAC Makeup Pro.
( 0162179890 - 24hrs )
YM andamanadreen
andamanadreen@gmail.com
http://andamanadreen.fotopages.com




Monday, 3-Nov-2008 16:07 Email | Share | | Bookmark

 
Quote:
Salam to all Pengunjung Blog kami.....
Utk cik kak sorang ni,kebetulan i online so i update utk dia k.....heheheheheh
Adik kecik ni Book dari Bulan 5 then asyik tangguh till lah lah semalam jadi...anyway congrats semoga cepat ke jinjang pelamin......and jgn nakal2 heheheh
Utk semua utk mendapat jawapan dgn segera call me 0162179890...lately ni memang jarang online k.
Emmm
Mila kat UK please call me,nak confirmkan date



Quote:
Percaya atau tidak,Makeup Blh menceriakan / mencantikkan wajah seseorang tetapi utk meyerlahkan lg kecantikan seseorang bakal pengantin ianya haruslah dtg dari diri individu tersebut...Hati senang ...sure diwajah terpancar kegembiraan aka kecerian teserlah...


..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi
______________________________
Adreen - MAC Makeup Pro.
( 0162179890 - 24hrs )
YM andamanadreen
andamanadreen@gmail.com
http://andamanadreen.fotopages.com


Wednesday, 29-Oct-2008 05:34 Email | Share | | Bookmark

 



Quote:
Actually wedding ni berlangsung sehari after i keluar wad,and my hubby dah pesan nanti duduk aje tau......
Tp sewaktu majlis berlangsung seperti biasa daku x blh duduk and kesana kemari till mak dia kata Eh,duduk tau....dlm majlis ni terasa sgt semua taking care.....best giler ...walau i belum sihat sepenuhnya tp i enjioy doing my kerja sepanjang majlis and Aki & Fatin pulak nampak daku baru nak senyum and Gelak2 sokmo.....maknanya lepas ni setiap majlis kak reen akan buat Banner Wajahku supaya semua akan tersenyum memandangnya...hehehehehehehe
Persiapan dari rumah perempuan till rumah pengantin Lelaki siap dgn Jahit Baju Pegapit hehehehe
Wedding ni jugak semua Team Andaman Adreen yg cover tu best giler....Enjoy the Clip thanks to Adie,katanya video tu nak daku load dulu then baru dia masukkan dlm web dia,really appreciate it...
[youtube]

..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi Adreen
______________________________
Adreen - MAC Makeup Pro.
( 0162179890 - 24hrs )
YM andamanadreen
andamanadreen@gmail.com
http://andamanadreen.fotopages.com


Monday, 27-Oct-2008 09:18 Email | Share | | Bookmark
Eryn - Dewan UPM..gambo lain tunggu dr photog

 
 
 






Eryn amik Full Pakej fr Andaman Adreen..termasuk pelamin dirumah

Quote:
Emmm To all Pelanggan dan Viewers....maaf atas kelewatan mengupdate....very bz...
Utk Pelanggan yg berminat pls call.....my sms ada problem coming in x tahu may be line problem...bayangkan org tu dpn mata sms i, tapi x kunjung tiba sms yg dihantar itu....
KepadaPelanggan yg dihormati seandainya anda sudah memiliki tarikh majlis booklah awal,jgn buat last minute ok......
more photos will coming tp x pasti bila dpt update lg.....

Utk yg Send email insyallah akan direply secepat mungkin...tapi we prefer if uoals blh dtg keButik kami utk pertanyaan lanjut......


..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi Adreen
______________________________
Adreen - MAC Makeup Pro.
( 0162179890 - 24hrs )
YM andamanadreen
andamanadreen@gmail.com
http://andamanadreen.fotopages.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net