Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  [56]  57  58  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

ayuni......indonesian girl di majlis pertunangannya
ana...indonesian
adik pengantin .... kakaknya menaja make up utk ahli keluarga..
View all 6 photos...
ayuni di majlis pertunangannya........sekarang dia menyiapkan document utk nikah diindonesia dan majlisnya bakal berlangsung di malaysia
ana........
adik pengantin ni disiapkan.....kakaknya telah menaja segala perbelanjaan make up utk ahli keluarganya termasuk ibu dan ayahnya.....


Saturday, 14-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

shima sebelum.......di negeri sembilan....fuhhh jauh betul....
disiapkan utk majlis persandingannya
di meja makan...cuaca panas.....mak andam kepenatan......huhu
tempahan diterima 5 bulan sebelum majlisnya....lokasinya huhu.....ditengah segamat dan gemencheh,nsdk
perjalananku mengambil masa 3 jam,jadi berangkatlah awal bagi mengelakkan keterlewatan kerana shima akan menikahi pemuda bertuah pd mlm itu....mlmnya aku tak lena tidur.....
cuaca agak panas......dan .......
esoknya shima disandingkan dgn penuh kemeriahan didatangi sanak saudara ......
esok make up sekali lagi utk majlis bertandang selesai semuanya aku berangkat pulang....kamera buat hal so ni ajelah gambar yg ada...huhu
fuhhhh.......


Friday, 13-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

fara sebelum di make over di hari bahagiannya
after dan sewaktu menjamu selera di meja makan beradap....panas
keceriaan terpancar di wajah mereka berdua.......
View all 4 photos...
pengantin ni berkonsepkan tradisional.....emmmm pelamin tekad lagi org perak....
fara dan miswan .... diantara gambar2nya....
kegembiraan jelas terpancar diwajah pengantin perempuan walaupun kepenatan perjalanan jauh dari perlis ke perak........selesai majlis hujan renyai2.....fuhhh selamat dah siap
alhamdulilah selepas selesai kami bertolak balik ke kuala lumpur


Thursday, 12-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

ni mak andam dan suami lepas penat mengandam di hyatt jb..
fiza b4 dimakeover
after makeover
View all 6 photos...
gambar ni diambil sewaktu majlis perkahwinan fiza dan sham di hyatt johor bahru....letih sampai tak sempat nak makan pasal diorang bertukar 2 baju utk majlis tersebut.konsep di hotel moden sikit pilihan pengantin lelakinya....emm...
alhamdulilah walaupun penat majlis berkesudahan dgn baik.........


Wednesday, 11-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

Gambar paling latest
teringat dolu2 masa bertunang selepas berkenalan selama 6 bulan
hari pernikahanku
View all 4 photos...
emmm sessi perkenalan ......

ni lah tuan punya andaman adreen.....tu diantara gambar masa bertunang,nikah dan waktu majlis persandingan....dah lama....

emmm insyallah jika tiada aral andaman adreen akan memulakan operasinya pada thn baru cina nanti di jln ipoh, kuala lumpur.
kami menyediakan pakej andaman lengkap pelamin,baju utama,persalinan,bantal nikah(L+P),pelamin dan juga pintu gerbang....
untuk mengemukakan pertanyaan email atau sms kepada kami......insyallah akan dilayan walapun agak lewat.......
ok nantikan gambar yg akan diupdate


[<<  <  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  [56]  57  58  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net