Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  [54]  55  56  57  58  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Feb-2006 06:40 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan / Persandingan Norizad & Farah Nadia

fara b4
sdg ditouch up by reen from andaman adreen coverage all over mal
sewaktu pernikahan
View all 17 photos...
add photo majlis ezad & fara.. dlm perjalanan kami kami diberitahu pengantin perempuan x de baju nikah di hari pernikahan ...,selamat ada baju yg berpadanan memandangkan fara comel sgt.....alhamdulilah kami dpt mengatasi segala kesukaran...
memandangkan farah berasal dari seberang ramai yg dtg walaupun jauh....

Cinta memerlukan pengorbanan,jadi


Friday, 17-Feb-2006 05:53 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Shikin & Fizi

cincin disarung " sah bergelar tunangan org "
bersama teman2
tunang dan kembarnya
View all 5 photos...
to shikin sedih bila dengar ur photo x jadi so ni yg kak reen ada simpan....nanti bila free i send it to u (hard copy) hehehe....darah manis .... alam pertunangan ni byk dugaannya..byklah bersabar dan tabahlah menghadapi segala dugaan yg mendatang....

Bagi setiap pasangan peganglah kata2 ini :
Harta & wang ringgit belum blh menjamin kebahagiaan,persefahaman dan toleransi asas keutuhan p'hubungan.
Jujurlah pd pasangan kita dan setialah tak kira badai melanda ... insyallah kebahagian akan kekal selamanya


Sunday, 12-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark

cover,pengantin emergency hari tu
mak andam dan pengantin di malam pernikahan
tilam nikah
hi semua,baru pulih dari demam bagi yg menanti email please be patient,akan di balas asap,ni gambar pelamin utk tatapan semua,but please jgn copyright pulak yer bagi ....almaklumlah on the net ni mcm2 boleh jadi...so please
ok this week ada bz sikit prepare for class....
untuk hasrul so sorry....utk fara mig will reply asap,thanks...
gambar pelamin ni adalah pelamin yg pengantin emergency tu guna....alhamdulilah walau emergency semuanya berlangsung dgn baik....
ingatlah bila u nak ambil pakej dgn seseorang mak andam itu make sure u tengok kualitinya hasil kerjanya ...biar mahal tapi kita puas hati......


Sunday, 22-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

farah sblm di make over
majlis persandingannya 22/1/06
di meja makan beradap
View all 5 photos...
emmm nilah gambar terkini, pengantin emergency dan alhamdulilah hasilnya.......... dan semua berjalan dgn lancar...
sedikit gambar utk viewer dan insyallah akan diupdate gambar2nya nanti.....
jelas keceriaan tergambar diwajah mereka berdua,semoga berbahagia hendaknya....

untuk tempahan andaman hubungi kami di adreen@streamyx.com


Saturday, 21-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

shikin sblm
shikin bersama kwn2
shikin dalam debaran
em ni majlis pertunangan shikin dan fizi dari tiram,johor....moga berkekalan hendaknya.....
cuaca agak panas hari tu dan majlis berakhir pd jam 6.30 terus bergegas untuk ke rumah pengantin untuk majlis malam berinai.....


[<<  <  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  [54]  55  56  57  58  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net