Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Jul-2010 19:57 Email | Share | | Bookmark
Pakej Promosi,nantikan 3 hari lg

 


Monday, 21-Jun-2010 07:24 Email | Share | | Bookmark
Asfarina @ Sec 6,Wangsa Maju

 


Quote:
Salam semua ramai yg email and call kak adreen bila mahu update,sorie dear mmg bz banget……kalau berkesempatan jemput ke butik okies…here ku letakkan sekeping aje buat cuci mata pengantin last week di Wangsa Maju…..
Alhamdulilah and thanks pd semua yg support team kami di andaman adreen….
Insyallah okies dlm few weeks ni akan ku try buat loading and update..

To all bakal pengantin here my advise, please jgn buat last minute ok,

As usual i x update kat fp lg so please jenguk ke http://andamanadreen.com.my/blog

Call kami,
Adreen 0162179890


Monday, 21-Jun-2010 06:55 Email | Share | | Bookmark
Qamarina Ambank 31/5/2010 @ Wangsa Melawati

 


Quote:
Qamarina dtg bertemu kak reen sekitar last year,katanya dia dah merayap ke pameran pengantin tp x jumpa yg berkenan and Fazz kwn Uni rekomen to us ( thanx to fazz )then dia call set appoiment bawak maknya sekali and no diskussion hanya letak deposit….. so masa berlalu then bila dah nak few month wedding dia br ada time coz both very the bz uols coz dia keje dgn bank kan,ala susah nak cuti hehehehehe…masa we meet up pun mostly at night time during fianceenya habis koje….
Bj Nikah L + P,Bj khatam,Bj Mak dia utk pakai masa nikah and sanding semuanya kami di Andaman Adreen yg design and Bj sanding also bj baru alhamdulilah semuanya fit ke bdn,Rina jgn lupa send cd kawinmu,akakmu x daya nak snap photo hehehehe… wedding dia akhir may 2010 hari tu and alhamdulillah semuanya berjalan lancar…..Moga berbahagia selalu,Nantikan more updates utk Rina Later,Here utk cuci Mata…..
As usual i x update kat fp lg so please jenguk ke http://andamanadreen.com.my/blog
sorie yer sudah potong Que update pengantin coz cd,Dvd semua kat umah ….. mana yg dijumpai dulu ku updatekan….huhuhuhuh


Call us at 0162179890


Monday, 25-Jan-2010 19:14 Email | Share | | Bookmark
Promosi khas utk warga Gombak,Bt caves

 
 
 
View all 5 photos...
Promosi khas utk warga Gombak,Bt caves






layari blog kami utk pertanyaan lanjut,seandainya masih belum mendapat jawapan reply email kami dlm proses menjawab pertanyaan anda....harap maaap atas kelewatan dan kesulitan coz kdg2 email anda ke spam....
layari http://andamanadreen.com.my/blog

Adreen
0162179890


Tuesday, 24-Nov-2009 20:45 Email | Share | | Bookmark
Menerima Tempahan Kerusi Pengantin 0162179890

 
 
Menerima Tempahan Kerusi Pengantin 0162179890

Kepada Junior or sesiapa sahaja yg baru nak mulakan perniagaan if anda berminat nak beli kerusi mcm ni sila hubungi kak adreen di talian 0162179890...dgn harga yg amat berpatutan...

kami menerima tempahan.... Range kerusi dua ni Rm 1000 - Rm 1400...if nak tanya byk2 call kak adreen yer...



kerusi ni blh guna mcm mcm fesyen kalau nak tanggalkan skirt dia blh,nak tanggal yg belakang pun blh and nak guna kerusi shj pun blh....pendek kata 3 dlm 1 lah


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net