Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Sep-2007 16:41 Email | Share | | Bookmark
Nur Fazliana Ruslan aka Yana....mommy

Yana.....


Quote:
This Entry khas untuk Nor Fazliana Ruslan........congrats...bunting pelamin u...x sempat nak masukkan full entry lagi...Yana jaga diri tau...jgn lasak2... insyaalah bulan ramadhan nanti akan ku siapkan semua entry yg tertangguh...harap maaf....
Untuk Maya Dan Eddy nanti kak reen dah load Majlis ditmn Cempaka Dan Majlis Bertandang Dimelaka will attachkan sekali ur komen k...
Utk Diana also akan ku masukkan semua photo......
Utk Siti Hajar akan ku loadkan,x kose nak tengok adegan dibawah pokok kelapa di Eyes On Malaysia....
Utk Yus Dan Azrul akan kuloadkan Majlis Persandingan Kalian Di Dewan Komuniti Gombak
Juga Majlis Bertandang Di Dewan SUK Shah Alam...... berkonsepkan Tradisional Bj Baru K
Syafika will soon
Shafa Mara will update soooon.................sorry k.....

Disini juga ingin ku beritahu actually bahagian kening kami akan alter jika pengantin izinkan,....kami melakukan semuanya atas keizinan dan kemahuan pengantin bukannya memandai mandai yerrrr....kat luar ni ramai tukang komen x berdaftar heheheheheeh...kalau teringin nak kening licin pun kami blh uruskan beritahu aje k......nak nipis sangat pun bukannya cantik dek nun oiiiii..... x nampak original muka u.... dan x cantik mcm cacat aje kalau hilang bulu kening tu.....

kalau kita nak refer balik pd hukum hakam agama cabut walau sehelai pun haram .....tp niat nak mengemaskannya sahaja....okies..so tepuk dada tanya selera


Saturday, 8-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Fadilah Othman....more is coming

 
 


perhatikan dibahagian kening sudah buang sedikit just utk mengemaskannya....pesanan penaja aka parents x bagi usik tau...heheheheheh

Quote:
Dear Kak Reen,

Komen ttg make-up :

To be honest, nih first time sy bermake-up....n hasilnya WOW!!! semua tetemu yg hadir tunjuk "TUMB UP!!"... make-up kak reen very2 smooth...especially utk kulit sy yg kering, furry n jerawat gatal (tu yg nenek cakapla) ......so kak reen berjaya menyembunyikan kekurengan di wajah ku gitu...tenkiu to kak reen n her beloved husband sbb menjadikan majlis sy begitu meriah...

To Outsiders:

Hasil kerja kak reen very2 marbeles bg yg penah mencuber sure agree punyer!! kalu korang yg tgh tercari2 mak andam... andaman adreen is the best CHOICE.. x cair punyer even though kalu korang yg jenis kuat berpeluh...still maintain gitu...

To andaman adreen:

Keep up the good ...will u see next year for my bigday!!! Chaiyok! Beres....!
psssst: demam kiter dh baik kakreen cmner??? (Ya AMpun..kalu berjangkit demam )

From
Fadillah othman


Quote:
Thanks to ladyz atas komen anda....moga berbahagia....jgn lama2 tunang cepat sikit naik pelamin heheheheh....


Friday, 7-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Shafie & Diana - Tmn Pelangi more is coming.......

 


Thursday, 6-Sep-2007 14:51 Email | Share | | Bookmark
Teaser.......

 
more is coming soon .......



Wednesday, 5-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Yuslina Nikah.....more is coming

 


[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net