Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Feb-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
Nur Asfarina..... Wangsa Maju - Komen

 


Quote:
Salam mmg lama gler x update tp adik2 kakak2 blh la visit kat
FB - Andaman Adreen Kuala Lumpur
or blh ke
http://andamanadreen.com.my/blog
Utk pertanyaan pls call 0162179890


Quote:
Komen dr Pengantin Nur Asfarina

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Firstly, saya nak ucapkan thanx a lot kat family ANDAMAN ADREEN kerana telah merealisasikan impian perkahwinan saya. Mula2 saje jer search internet survey2 butik pengantin yg ada kat area2 berhampiran dgn umh. Ntah cane muncul lak ANDAMAN ADREEN. Setelah dikaji selidik & membaca komen2 serta feedback dari org ramai, saya mula tertarik dgn butik ni..

Seminggu sblm bertunang, saya terus call kak reen empunya butik ni utk membuat tempahan 7 dulang hantaran pertunangan. Walaupun x smpi seminggu, kak reen tetap mengambil tempahan. Hasilnya amat menakjubkan dgn menggunakan fresh flower. Selepas majlis pertunangan, saya terus berurusan dgn kak reen utk majlis pernikahan & persandingan. Oleh kerana berpuashati dgn sentuhan kak reen, saya yakin utk mendapatkan perkhidmatan ANDAMAN ADREEN utk majlis perkahwinan saya nanti.

6 bulan sebelum majlis, saya sudah membayar deposit utk menempah perkhidmatan ANDAMAN ADREEN untuk majlis perkahwinan saya nanti, maklumlah kak reen ni sentiasa full schedule dia.. thanx bebyk pada kak reen kerana tetap sabar melayan kerenah saya lebih2 lagi semasa pemilihan baju utk majlis persandingan. Walaupun kami agak cerewet, namun kak reen tetap melayan kerenah kami sehingga kami berpuashati..

Sepanjang berurusan dgn kak reen, memang saya berpuashati sgt2 dgn layanan yg diberikan lebih2 lagi dgn karamahan kak reen seolah2 kami dah lama kenal. Setiap kali berjumpa dgn kak reen pasti ada saja cerita2 dari majlis2 yg telah mereka jayakan.

Semasa majlis pernikahan, kak reen berjaya menghias wajah saya sehingga ramai yg memuji. Memang benar komen2 dari pengantin2 yg telah mendapat sentuhan kak reen. Hasil tangan kak reen sungguh mengkagumkan hehe.. bukan saja mekeupnye malah baju nikah saya juga mendapat pujian dari sanak saudara dan rakan taulan.Lg pulak ni kali pertama sy mengayakan bj kurung moden.

Semasa majlis persandingan pula, saya mendapat pujian ramai dgn pakaian,pelamin,photo dari koleksi ANDAMAN ADREEN & juga makeup dari sentuhan kak reen. Sememangnya majlis perkahwinan saya berjalan dgn lancar lebih2 lagi dgn photographer yg sporting. Dari majlis pernikahan, persandingan & juga outdoor di Titiwangsa, photographer tetap menjalankan tugas dgn sportingnya.

Anyway, saya nk ucapkan thanx gak kat husband kak reen & team2nye kerana telah berhempas pulas menyiapkan pelamin yg indah sehingga pukul 2.00 am dgn bertemankan teh ‘O’ panas & juga kek pisang hehe.. memang puas hati sgt2 la ngn hasil kerja tangan team2 ANDAMAN ADREEN kerana berjaya merealisasikan majlis perkahwinan saya.

So kpd bakal2 pengantin yg sedang mencari butik perkahwinan, saya dgn bangganya mencadangkan agar mendapatkan perkhidmatan ANDAMAN ADREEN kerana saya jamin anda semua akan berpuas hati dgn perkhidmatan mereka. Biarlah kita spend duit lbh skit janji kita berpuashati dgn hasil yg diberikan.. one more thing, album gmbr perkahwinan saya memang ‘class’ sgt2 hehe..


“BELUM CUBA BELUM TAHU”

“TAK KENAL MAKA X CINTA”

“ LOVE U KAK REEN”


Wednesday, 23-Feb-2011 10:59 Email | Share | | Bookmark
Pengantin

 


Wednesday, 26-Jan-2011 06:25 Email | Share | | Bookmark
Teaser

 


Friday, 3-Dec-2010 23:14 Email | Share | | Bookmark
Shima + Hakimi @ Kuala Kangsar,Perak

 
 
Serius lama giler x usik fotopages ni,so please update our new add yer hehehehehehe.......
andamanadreen.com.my/blog
Join us @ FB - Andaman Adreen Kuala Lumpur

so see u there,muahhhhhh....minggu dpn promosi terbaru and terbaik dr kami akan dikeluarkan...nantikan

[quote]Latest Busana Persandingan dr Andaman Adreen Kuala Lumpur
Shima + Hakimi @ Kuala Kangsar,Perak......
Busana Persandingan dr Andaman Adreen Kuala Lumpur
Makeup Chod

Jemput ke Butik Utk melihat Our Latest Collection,Promosi Terbaik mulai minggu dpn,nantikan........
Jgn Segan Call kami….

..:::Andaman Adreen :::..
Menepati Impian Kenangan Abadi
______________________________
Adreen - MAC Makeup Pro.
( 0162179890 )
andamanadreen@gmail.com
FB - Andaman Adreen Kuala Lumpur
http://andamanadreen.com.my[/quote]





Saturday, 31-Jul-2010 19:35 Email | Share | | Bookmark
As Promise Promosi Start on 1 Ogos 2010,Hurry

 
Quote:
Promotion ni start with immediate effect by 1 Ogos 2010 so take oppurtunity ni coz x pernah dlm sejarah kami ada pakej semurah ini.....
Jemput ke Website kami andamanadreen.com.my
utk update andamanadreen.com.my/blog




[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net