Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-Sep-2007 19:03 Email | Share | | Bookmark
Baju Baru....Intrested Pls Call me 0162179890.......

Baju Gold / Coklat
Baju Limited Full
Baju Baru....Intrested Pls Call me 0162179890.......
Ok,Here ada Dua Baju Limited...If Berminat Pls Call For Booking,


Quote:
Ramai Yg Bertanya Sebaiknya Berapa Bulan Awal Utk Membuat Tempahan....
Sebaiknya once u dpt confirmation date pls book awal bagi mengelakkan Makeup Artist or Designer yg anda gemari akan fully book....And Please Jgn Amalkan Sikap Last Minute....Make Early Preparation Memudahkan,Malah Akan membuatkan u tidak berasa bimbang or Stress....

Andaman Adreen telah mula menerima tempahan utk 2008...utk pertanyaan Lanjut Sila Email Atau Call Ke Talian 0162179890.....Hurry






Tuesday, 25-Sep-2007 18:43 Email | Share | | Bookmark
Teaser Shafie Dan Sharfa- Tmn Pelangi,Sentul...more coming.....

 
 

Quote:
Makeup Artist:: Adreen - Andaman Adreen 0162179890
Pelamin :: Andaman Adreen
Pakaian Persandingan L & P :: Andaman Adreen
Persalinan :: Gown,
Aksesori & Kasut :: Andaman Adreen
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen



One Happy Family Yeahhhh.....Pose....



Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com




Monday, 24-Sep-2007 22:15 Email | Share | | Bookmark
Siti Hajar ( IBM ) & Chef Syah

 
 
 
View all 19 photos...
Pengantinku yg Kiut Ni namanya Siti Hajar.....ni gambar Outdoor Photoshoot..dulu...( Siapa Kata Org Kiut X Blh Bergaya ) full Entry Nantikan....enjoy viewing....




Salam Buat semua hampir semua rakan2ku mengessa daku agar mengupdate fp ni...ok
Kali ini akan ku updatekan full version of Ct hajar & Syah di Tmn Sri Gombak dan majlis berlangsung di Dewan Tmn Beringin....
Perkenalan Kami Bermula melalui Ym dan temujanji dibuat,bayangkan kali pertama dtg jam 12 malam heheheheheh......
emmm Orgnya comel + cute....hubby dia siap blh tido nyenyak la kat tempatku hehehehehehe....
Siti Hajar Seorang accountant muda di lenovo then sekarang di IBM.... sebelah One Utama Tu....Dan Syah Pula Pandai Buat Sushi.....Kat JW Marriot Putrajaya
Sepanjang Lepas Our first Date then kami cari kain utk buat baju mengunakan Panel Lace berwarna coklat ....my advice kalau kita agak comel jgn guna full lace nanti kita akan nampak



Tuesday, 18-Sep-2007 21:13 Email | Share | | Bookmark
Thanks To Dr Herlina....

Adiku yg Setia Menemaniku


Quote:
Pada semua pelangganku yg dikasihi....semua email akan dibalas dlm minggu ini...harap sabar menanti.....
Buat semua Pengantinku email kan segala komen ke email ok


Quote:
Sabtu - selepas Nia Dan bakal suaminya selesai membuat tempahan Garden Wedding Untuk Persandingan Di Laman Budaya Shah Alam,ntah kenapa gigiku tetiba berdenyut2…tapi ku kuatkan semangat gak….wah bila sebelah malam sakitnya makin menjadi2 x blh lena dibuatnya….makan Pain killer pun x Jalan..jd hubby pun membuat teknik baru ala2 dentist dia amik cotton bud then dia hancurkan panadol dia masukkan ke dalam Gigi geraham ku yg meragam itu…dan hasilnya Dptlah daku tido sekejap tapi bila tersedar sakit mak aiiii x tertahan….

Ahad - Still ada appoinment Dgn customer…Ok selesai aje memang sakit gigiku yg teramat sangat so hubby Buat teknik yg sama daku blh lelap….

Isnin - Setelah 2 mlm x lena tido...gigi gerahamku sakit tenat.....fuhhh x terkata sakitnya.....so hari ni daku meyusuri sekitar gombak mencari klinik gigi...tp bila nampak yg keluar dari pintu klinik menangis daku jadi kecut perut ... Dalam banyak2 doktor......Dentist la yg paling adreen takuti x tahulah kenapa.....Padahal Masa Keguguran Buat DNC lagi takut,tp cool pulak…..hubby ku kata pelik sungguh mama ni,hehehehehehehe…….Wah daku kata pd hubby jom la kita balik,gigi dah ok…seperti biasa hubby tahu daku penakut dan nak biar gigi tu sakit…so dgn nada yg keras…kalau mlm nanti sakit, jgn ngangis2…aku tersentap la aiyoooo…so nak tak nak daku pujuk hati ni dan mintak hubby send ke klinik kerajaan (walaupun takut )....tp sebenarnya hatiku berbelah bagi....tp ku gagahkan juga diri ini utk pergi…Berdebar2 dadaku pabila ternampakkan signboard Klinik Pergigian tapi dipaksakan juga kaki melangkah…Amik number Tunggu…Jeng Jeng Jeng…… Aku pun tunggu giliran aku untuk dipanggil. Perasaan aku pada ketika itu tidak terkata. Cuak weh… Macam2 dorang leh buat pada aku. Aku bukan leh buat apa2 pun. … Tiba, masa aku tengah mengelamun tu, dorang panggil aku masuk ke dalam sebuah bilik. Terkejut aku. Masuk2 je dalam bilik tu, dah disediakan tempat untuk aku baring. Dorang suruh aku baring. Aku pun baring la. Punyalah takut, sampai doktor perempuan tu ketawa bila tengok kakiKu kejang semacam…masa duduk berbaring di kerusi sewaktu di periksa. Heran jugak kan, masa kecik2 dulu zaman sekolah rendah, cukup suka kalau nama dipanggil utk buat rawatan gigi. Kita semua akan naik van klinik pergigian kerajaan ke klinik gigi berhampiran. Seronok bukan main dapat makan angin dan tak payah nak belajar. Tapi bila tahap sensitif gigi meningkat seiring dgn usia….Selesai semuanya dia x blh cabut pasal kak reen ngangis bila dia sentuh sakit oo.So dia beri ubat than sakit dan Antibiotik….

Rabu - Pagi Pergi Utk Cabut Gigi serius seram sejuk oooo …tiba giliranku daku masuk awal lagi sudah ku beritahu Doktor saya ni Penakut…so doktor tu kata sakit sikit aje nak inject ni…tp bila dia inject tak rasa apapun…hehehe…sambil menunggu giliran daku kehulu ke hilir …ayahku siap berpesan…jgn lari tau…hehehe.Kali ni Trip Cabut gigi ditemani adikku serta ayah hehehee…ok kiranya memang puas hatilah sebab doktor gigi ni lemah lembut orangnya ( Dr Herlina )sesuai sgtlah untuk org2 yg 'penakut' mcm Kak Reen ni…Sementara Tunggu Ubat Kebas effective Daku duduk duduk dulu then masa yg di tunggu2….Masuk …Bilik Serius Sejuk Giler MCm Dlm Peti Ais.. Dalam aku tengah baring tu, die pesan suruh aku bukak. Aku pun bukak la kan. Tibe2 die masukkan something ke dalam mcm spanar Aduh… Sakit nye aku… Then die tarik keluar. Then die masukkan lagi. Aduh lagi… Sakit weh. Tapi tak la sakit mana. Tapi terasa la jugak kesakitan tu.. Huk3.x sampai 15 minit selesai…Balik
So Kepada Semua Yg Email Hari tu Sorrie K, tak sempat nak reply bukan sengaja lepas cabut x rasa sangat sakitnya..tp after kebas tu habis yg terasa sakit almaklum Gigi Geraham ma…..So Seminggu jugak la daku melepek aje & x cook hehhehehe…Rehat Sakan.
P/S: Utk Hubby Thanks melayan kerenahku sepanjang sakit gigi...Bro Daing Dan King Thanks u Kuatkan Semangatku agar x takut utk cabut gigi..Fadilah Dan Irina Ko membuatkan daku takut doctor gigi tahap gaban…gigit kang..




Monday, 17-Sep-2007 21:38 Email | Share | | Bookmark
Yuslina & Azrul....full Entry Soon....

 
 
 
View all 5 photos...
Full Coverage will Upload soon...
Album sudah ku beri Pada Customer,will load Full Entry.....ASAP...Enjoy









Yus Utk Majlis Sanding Di Dewan Tmn Melati Daku tertinggal Kamera So ni Snap Guna HP aje...



[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net