Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Jan-2008 12:19 Email | Share | | Bookmark
Aini Laman Budaya Shah Alam - more updates coming

 
Aini Laman Budaya Shah Alam -

Quote:
Pelamin Fresh Flower.;; Andaman Adreen
Pakaian Persandingan L & P : Original French Lace fr Andaman Adreen
Aksesori & Kasut : Andaman Adreen
Makeup Artist : Adreen - Andaman Adreen
Make-up Nikah Bersanding :: Adreen @ Andaman Adreen 0162179890
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen




Friday, 4-Jan-2008 12:01 Email | Share | | Bookmark
Cory Leinsky & Juliana Reception At Perangsang Golf Club

 
 
Cory Leinsky & Juliana Reception At Perangsang Golf Club




Quote:
Pelamin Fresh Flower; Andaman Adreen
Pakaian Persandingan L & P :Panel Lace fr Andaman Adreen
Aksesori & Kasut : Andaman Adreen
Makeup Artist : Adreen - Andaman Adreen
Make-up Nikah & Bersanding :: Adreen @ Andaman Adreen 0162179890
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen


Quote:
Ismail, Juliana" <jismail@talisman-energy.com>
Hi Kak Reen!
Sorry, lambat hantar review/comment. Hihih… gi vacation kat Kuantan le almaklumnya.
Hmm… macam mana nak kata ya? Saya rasa memang puas hati sangat-sangat!!! My parents orang yang agak cerewet tentang segala-gala detail berkenaan dengan wedding nie. So, dia orang puas hati sangat dengan hasil tangan Kak Reen. Ayah tak habis-habis puji Kak Reen malam bersanding tu  Semua orang pun tak habis-habis puji hasil kerja tangan Kak Reen, dari pelamin hingga ke makeup. Thanks for making me feel beautiful, Kak Reen  Semua scar jerawat tak nampak dalam gambar professional(tak dapat lagi, tapi bila dapat saya bagi, ok?) mahupun kamera rakan-rakan. Semua orang puji anak mak dan ayah nie cantik, sama padan dengan husband yang sememangnya lebih cute dari saya Yey, yey! Kak Reen sporting, sabar, sian dia, saya telepon bertalu-talu. Pastu masa saya upset sebab baju sanding tak cantik, Kak Reen pinjamkan baju yang cantik! Habis cun dah le tu Pastu, Kak Reen selalu sebut, “Takpe, anggaplah ini sebagai dugaan Ilahi ». Cute sangat !

Terima kasih sangat la, Kak Reen  Saya memang recommend Kak Reen kat semua orang. Bukan saya sorang je, mak dan ayah pun recommend kat semua orang lain jugak. Semoga kita keep in touch ok?  Hehehehe…. Pastu, nanti, saya nak download gambar dari Kak Reen, ok? 

Regards,
Juliana Ismail
HR Analyst,
Talisman Malaysia Limited


Wednesday, 2-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Cory Leinsky & Juliana Nikah

 



Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com





Monday, 31-Dec-2007 17:59 Email | Share | | Bookmark
Nana - Amad Dewan Bt 5 - more update soon....

 


Quote:
Pelamin :Fresh Flower by Andaman Adreen
Pakaian Persandingan L & P : Andaman Adreen
Pakaian Malam Berinai :: Andaman Adreen
Aksesori & Kasut : Andaman Adreen
Makeup Artist : Adreen - Andaman Adreen
Persalinan :: Songket Kuning, Bj Korea,Gown
Make-up Nikah & Berinai & Persalinan & Bersanding :: Adreen @ Andaman Adreen 0162179890
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen
Jurufoto Professional :: Zaini dari Andaman Adreen


Quote:
Assalamualaikum...

Hmmm...tak tau nak mula dari mane...hehe

Mula2 kite decribe siapa itu Kak Reen;

Kak Reen ni memang best giler...Kak Reen bukan jer mak andam,tapi Kak Reen blh jadi kawan & penasihat yg baik...
So...anda blh la tnye ape2 jer...especially hal2 perkahwinan la...semua Kak Reen tau...

Kak Reen ni happy go lucky & comey...Slalu membuat daku ketawa...hehe
Biasenye klu lepak ngan Kak Reen...tak sah klu tak cecah 2-3 jam...
So...kesimpulannya..memang mudah berurusan dgn Kak Reen...'
Nyatakan hajat anda, pasti Kak Reen akan tunaikan...InsyaAllah

Kak Reen will make e'thing easy...percayalah...
Yang penting,Kak Reen is a very good Wedding Planner...

Hasil Kerja

Ini yg paling tak sabor skali nk cite...

Kak Reen seorang yang komited semasa menjlnkan tugasnya...
Kak Reen sgt pntgkan kesempurnaan...
Kak Reen takkan biarkan tudung kite senget wlupun sikit...akan dibetulkan smpai puas hati...
Kak Reen sgt teliti meke-up di bhgn mata...
Cume mata sendiri yg tak tahan...asyik berair jer..klu tak,mesti lgi malatop...

Apa yg pengantin2 Kak Reen katakan sebelum ni...memamng betul...tak dpt nak dinafikan lagi...
Itulah bakat semulajadi...Make-Up Artist kite...Ya,Kak Reen layak memegang title tu...
Make-up Kak Reen smooth sgt...Semakin lame dibiarkan...makin cntik...
Kite dah cube tau...make-up dari pukul 9.30 pg kubiarkan sampai pukul 10.30 mlm...
Make-up tak tanggal...sikit pun tak terjejas...

Paling tak dpt dilupakan & tak sangka skali bile kengkawan & sedare-mare bersungguh2 nak snap foto ngan kite...
Very Unexpected ...
Terharunye...isk,isk..

Lastly, buat Kka Reen;


sori...sori...nak smbung sket lagi...

Lastly, buat kak Reen;

-special thanx for u sbb membuatkan majlisku ceria skali
-suke sgt dgn hasil keje Kak Reen
-My husband gumbira sgt bile Kak Reen tunaikan hajatnya utk memakai baju n pelamin yg diidamkan...
-Kak Reen sememangnya "MENEPATI IMPIAN KENANGAN ABADI...BUATKU & HUBBY"

**tak lupe jugak kat abg & team andaman adreen yg sanggup bersengkang mata memasang pelamin yg cntik itu
**Abg Zaini (photographer recommended by Kak Reen) pun sporting n sentiasa tersenyum..juga komited orgnya...


THANK YOU SO MUCH TO ALL OF YOU...EMUAXX



Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com





Monday, 31-Dec-2007 16:25 Email | Share | | Bookmark
Email Anda Sudah Dibalas,Harap MAklum....

Peralatan Penting Utk Kerjayaku.....







Peralatan Penting Dlm Kerjayaku


Quote:
Promo Dari Kay...Golden FP heheheheh..waktu ni ku demam,anyway thanks kay




Quote:
Semua Email Sudah Di Balas,Andai Ada Yg Terlepas Pandang Sila Email Kembali......
Iskandar,Ernee,Min,NorBaizura,Suhaizzal,Ina,Linda,Yatie,Lyna(SendTwice),Haslina,Atie,Azliana,Rosfara,
Farehana,Roha,Noorin,Wanie,Nissa,Ekin,Linda,Juliana,Roziani,Syed Kamalluddin,Shuhada,Cici,Juana


Quote:
50 STEPS TOWARDS A GREAT MARRIAGE
1. Start each day with a kiss.
2. Wear your wedding ring at all times.
3. Date once a week.
4. Accept differences.
5. Be polite.
6. Be gentle.
7. Give gifts.
8. Smile often.
9. Touch.
10. Talk about dreams.
11. Select a song that can be "our song".
12. Give back rubs.
13. Laugh together.
14. Send a card for no reason.
15. Do what the other person wants before he or she asks.
16. Listen.
17. Encourage.
18. Do it his or her way.
19. Know his or her needs.
20. Fix the other person's breakfast.
21. Compliment twice a day.
22. Call during the day.
23. Slow down.
24. Hold hands.
25. Cuddle.
26. Ask for each other's opinion.
27. Show respect.
28. Welcome the other person home.
29. Look your best.
30. Wink at each other.
31. Celebrate birthdays in a big way.
32. Apologize.
33. Forgive.
34. Set up a romantic getaway.
35. Ask, "What can I do to make you happier?".
36. Be positive.
37. Be kind.
38. Be vulnerable.
39. Respond quickly to the other person's request.
40. Talk about your love.
41. Reminisce about your favorite times together.
42. Treat each other's friends and relatives with courtesy.
43. Send flowers every anniversary.
44. Admit when wrong.
45. Be sensitive to each other's sexual desires.
46. Pray for each other daily.
47. Watch sunsets together.
48. Say "I love you" frequently.
49. End the day with a hug.
50. Seek outside help when needed


Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,




________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com




[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net