Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  9  10  11  12  13  14  15  [16]  17  18  19  20  21  22  23  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Mar-2008 16:59 Email | Share | | Bookmark

 
 
Salam Buat semua Pengunjung Andaman Adreen Fp....Terima Kasih diucapkan pada yg menghantar email dan sms...dan alhamdulillah Hubbyku dah semakin sihat,here update sikit...coretan nanti ku buat yer...albummu sudah mau siap





Friday, 28-Mar-2008 16:19 Email | Share | | Bookmark

 


Please come back monday,update more......


Wednesday, 27-Feb-2008 17:13 Email | Share | | Bookmark
Update.....more coming....

M2U
Fadilah
Noorul Aina
View all 19 photos...
Quote:
Khas utk Abby...Kg Bt Muda....Pls Call Me Urgent


Quote:
Buat Pelangganku Yg Gambarnya belum disiarkan ,Hope sabar menanti coz separuh daku x snap so kena tunggu gambo dari photographer,harap maklum....
( No editing At Makeup....ni direct dari kamera to pc then terus masukkan dlm kotak aje )
Salam Sayang Buat semua Semua Pelanggan,Sahabat yg dikasihi,terima kasih kerana kami berterusan menerima email,sms,call dari semua...harap maaf kerana lama x online dan x berkesempatan utk update my fp...due to hubby yg baru lepas operation dan Majlis Perkahwinan setiap minggu....and minggu ni ke Majlis Perkahwinan Seterusnya Helya Syazira dan Mohd Baidawi di Tmn Harmonis,Gombak (Majlis di percepatkan kerana 8/3 tu Hari Mengundi...) and Majlis Pernikahan / Persandingan Pelanggan yg ku kenali thru ym (dulu dia suka tanya tentang wedding preparation )since dia bekerja dgn samsung and now Pegawai PTD kat pahang.......Irina amat memahami kesibukanku dia dah book setahun awal and just transfer deposit thru M2U ,semua persiapan dari Baju nikah,Baju Persandingan baju baru gitu and segala preparation wedding ku lakukan aka wedding planner due to Irina Krusus Sebulan Lebih kat Singapoere ( Pelamin Berkonsepkan Ala Bali ) nantikan updatenya.....sekembalinya daku dari Pahang nanti.....
So untuk today daku masukkan Preview Pengantin Last week week weeks hehehehehe
Ok ramai yg mintak ku uploadkan full coverage wedding,insyallah jika dah free akan ku try uploadkan but no promise aaaaa...utk yg kali ni akan ku create own entry utk setiap pasangan but sementara semua dlm satu kolum aaaaaa
Untuk Pertanyaan Lanjut Jgn Malu2 Or Segan2 Hubungi Adreen Ditalian 016-2179890

Yg Plan Majlis Di Hotel or Dewan yg Memerlukan Khidmat Kami jgn Bimbang Just Mention Ur Budget k,but as usual kalau nak grand sudah tentu ada harga utk itu...but please if u really intrested pls call me for rundingan.....
insyallah adreen akan cuba update asap.....utk semua pelangganku yg dah book no worries k...appoinment akan ku buat selepas cuti sekolah bulan 3..... (Sessi buat Bj Baru )

Pelamin Fresh Flower .;; Andaman Adreen 0162179890
Pakaian Persandingan L & P : Andaman Adreen
Pakaian Malam Berinai :: Andaman Adreen
Pakaian Bertandang : Andaman Adreen
Aksesori & Kasut : Andaman Adreen
Makeup Artist : Adreen - Andaman Adreen
Persalinan :: Lenggha, Set Baju Jawa,
Make-up Nikah & Berinai & Persalinan & Bersanding :: Adreen @ Andaman Adreen
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen
Jurufoto Professional ::


Quote:
Hazleena Port Klang



Quote:
Aini - Laman Budaya Shah Alam







Quote:
Syahida - ku kenali thru ym ( x ku sangka dia sedara dgn Azizi Hubby Kpd Dr Ida Klang )kecik tul klang ni...kali ni majlis pernikahan Jumaat Mlm Then Sanding Esoknya .. Lalu Bawah Pedang....
Cabaran Utk Kameramanku Utk task kali ni adalah ada seorang pemuda ni guna digital kecik then dia lak mengajar kami guna DSLR then time kita nak snap angle masa lalu bawah pedang ,dia pun sibuk nak interframe...aiyoooo utk abg daing sabar banyak na....hehehehehe







Quote:
Arman & Linda - Ampang & Kompleks Tabung Haji,Kelana Jaya Both sides
Fara Fauzana In da Hse...
Linda ni Cousin dgn Fara Fauzana... memang riuh la bila dia sampai then dia serve tetamu dgn ice cream heheheheheh....to Linda keep in touch mana Bliss utk i hhahahaha







Quote:
Siti Hasfarini - Sg Choh Rawang
Cik kak sorang ni buat kelakat sdg ku makeupkan syahida sabtu .....majlis siti ahad dia call tanya kak mana rumah bertandang nak makeup haaaaaaa...normally rumah bertanggak family lelaki akan sediakan hehehehe..daku x dpt pi makeup si siti kat kelantan coz masa tu dah ada pengantin so hanya dpt makeup masa bertandang ke rumah lelaki di sg choh,Rawang....gambarmu nanti akan ku masukkan full kemudian ....



Quote:
Azlyn Si kiut......





Quote:
Ayu Bangsar Engangement - ku kenali tru sms lps makeup x dpt stay coz ada pengantin lain so cecepat snap mana yg sempat...makeup pun blm absorb masa tu



Quote:
Noorul Aina - Pegawai Mardi ku makeupkan dia dari engangement till sanding...syaratnya satu aje jgn cantas kening dia hehehehehe....and kak reen rindu sangat pd madiha...kim salam dia yer..Masa hari persandingan Aina ex pelangganku dtg bersama baby...baru habis pantang..anak dia comel sgt....





Quote:
Fadilah Othman customerku ini book since bulan 9/07 last year (masa engangement 1/9 also daku makeupkan)then majlisnya last week 23/2/2008....x sabar nak tunggul full album hehehehe,penat jgn kira hheheheheh coz majlis dia sederet...seawal jam 7.30pagi dah tiba rumah dia till mlm fuhhhh



MORE UPDATES COMING......SOON



Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com




Sunday, 27-Jan-2008 19:49 Email | Share | | Bookmark
Perhatian Kepada Semua Pelanggan Serta Sahabat Yg Dikasihi......

 
 
 
View all 9 photos...
Salam To All My Beloved Friends,

Today i berada di Pusat Rawatan Islan Sepanjang Hari menemani Hubby di wad,jam 2 Doktor Pakar Orthopedik dtg then dia kata lepas amik darah u bawak ur hubby tengok wayang kat klcc( Rambo lg )....
Then 2morow morning 29/1/08 Hubby akan di operasi ( ayat indon ni - Operation ) Doakan my Hubby Cepat Sembuh Yer...and Kepada yg sudi call dan sms Terima Kasih,Really appreciate it....
Special Thanks to pelanggan2ku yg sudi dtg melawat my hubby and kak adreen di Pusrawi,terharu siap bawak buah tangan.....
Maka Dgn itu Sekiranya anda tidak mendapat jawapan email or ym,harap maaf coz adreen akan berulang alik ke Pusrawi Jln Tun Razak but please if u have pertanyaan jgn lah segan silu angkatlah telelefon tu then call adreen k , ....
,
Pls Call di talian 0162179890,

So sementara Adreen Bz dgn Situasi itu ni sedikit update more photos coming k,utk pengantin2ku jgn bimbang k,semua akan berjalan mengikut jadual no worries k...jumpa Sabtu Di Manjalara Dan Tmn Nirwana dan Ahad Di Kompleks Tabung Haji,Kelana Jaya.....dan seterusnya ke klang ( ida rehat secukupnya k,Nak lalu bawah pedang)hehehehehehe

Quote:
Perhatian : Disini ingin dijelaskan,ramai yg bertanya ....harga sewaan baju bergantung pada material(jenis kain - French Lace,Panel Lace,Dubai Lace,) then design dan juga baju Lelakinya Bj melayu semata or 3 pcs silang(ala berkot)...Dan ingin kami beritahu juga pihak kami tidak menggunakan satin harga rm 2 hinggit yer....dan yg pasti baju kami selesa dipakai walau berada dibawah sinaran matahari yg terik itew ... so pada yg pernah menggunakan my service akan tahu bagaimana bajuku itu

more photos coming ......


Quote:
Makeup : Adreen fr Andaman Adreen
Pakaian Pengantin : Andaman Adreen
Aksesori : Andaman Adreen













________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com





Friday, 18-Jan-2008 11:09 Email | Share | | Bookmark
Nani Tmn Bt Muda - More updates soon

 
Salam Sayang buat semua Pengungjung Andaman Adreen
Maaf diatas kelewatan mengupdate fp kami,ini disebabkan agak sibuk dan insyallah kami akan segera mengupdate semua pengantin full vesion + reply all email asap....(utk pengantinku yg dah lama send komen akan ku updatekan yer)

Utk Semua Pelanggan yg dikasihi semua email anda proses utk ku membalasnya,seandainya anda memerlukan jawapan segera,anda diminta utk menghubungi Adreen di Talian 0162179890
utk semua pertanyaan kami minta anda emailkan ke andamanadreen@gmail.com

utk semua selalu selalulah menjengok ke mari ...more more update coming.....

ni gambar yg ku snap sendiri using my Canon.....



Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,




________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com





[<<  <  9  10  11  12  13  14  15  [16]  17  18  19  20  21  22  23  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net