Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Sunday, 22-Jun-2008 12:33 Email | Share | | Bookmark
Utk Pelanggan yg ingin menikmati Penjimatan Minyak Terhangat....

 
 
 
View all 4 photos...
Utk Pelanggan yg ingin menikmati Penjimatan Minyak Terhangat....

Produk My GreenOil amat popular di Indonesia,Vietnam,Pakistan,Iran,Australia Dan Korea...dan kini ia mula mendapat tempat bagi warga tempatan utk membantu menjimatkan pengunaan minyak dan alhamdulilah ianya memang amat terbukti berkesan....alhamdulilah
Andaman Adreen merupakan agen My GreenOil jadi bagi mereka yg ingin mendapatkannya blhlah menghubungi kami dgn harga RM 10 dan penjimatannya berganda beb... sekiranya anda berminat utk menjadi agen blhlah menghubungi kami ditalian 0162179890

Quote:
utk kereta kancilku rm 30 hinggit dari isnin hingga jumaat perjalanan hubby dari Kepong ke KWSP Pj then ke Pusrawi Jln Pahang 2x utk fisioterapi itulah rutinnya dan alhamdulilah kami hanya perlu isi minyak kembali pd hari jumaat mlm sabtu,itupun kalau kami nonton movie mlm atau adreen ada wedding.....




Product Liability Insurance

Total Liability : RM1,000,000.00
Policy No. : 07LKL001428
Class : L-10-18
Period of Indemnity : 01.12.06 - 30-11-2008
Products Covered : MyGreenOil Fuel Reformulator
Policy Issued By : Allianz General Insurance Malaysia Berhad
Level 40, Menara Citibank
50780 Kuala Lumpur
www.allianz.com.my


Utk Lokasi Petaling Jaya.... blhlah kami menghantarnya atau berjumpa kami dia kawasan KWSP,JLN GASING,Petaling Jaya
Lokasi BT Caves,Jln Ipoh,Tmn Sri Gombak,Tmn Koperasi Polis,Manjalara,Selayang blh berjumpa di tempat yg ditetapkan utk mendapatkan barangan ini.......

Quote:
Penjelasan Produk
Akhbar Malaysia

Akhbar Indonesia


- Increase POWER + PERFOMANCE
- Reduce Fuel Consumption
- Improve Mileage
- Increase HorsePower + Torque
- Increase Engine Life

- Reduce Fuel Consumption
- Reduce Toxic Exhaust Emissions
- Reduce Noise,Vibration & Temperature
- Reduce Maintenance Cost
.




Saturday, 21-Jun-2008 04:39 Email | Share | | Bookmark
Left M .... Ida Klang

 
 
 
View all 13 photos...
Quote:
Pelamin .;; Andaman Adreen 0162179890
Pakaian Persandingan P : Andaman Adreen
Pakaian Malam Berinai L & P:: Andaman Adreen
Aksesori & Kasut : Andaman Adreen
Makeup Artist : Adreen - Andaman Adreen
Make-up Nikah & Berinai & Bersanding :: Adreen @ Andaman Adreen 0162179890
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen
Jurufoto Professional ::Daing dari Andaman Adreen










Quote:
Salam buat semua kak adreen dlm proses memasukkan photo pengantin,almaklum br berkesempatan....akakn ku cuba memenuhi permintaan pelanggan2ku okies....

Pengantinku ini sudah pun berbadan dua tahniah okies....jaga kandungan tu elok2...
Pengantinku ini kukenali melalui alam cyber....kami hanya bertemu sekali...dia dtg bersama ibu dan adiknya ke kepong...menaiki komuter dari klang ke kepong dan kemudian menaiki teksi ke tempatku....tanpaku sedari rupanya ida mempunyai talian persaudaraan dgn Azizi (Suami Dr Ida,Tmn Andalas ) what a small world dear......
Sejujurnya the whole crew of Andaman Adreen amat happy berada di Klang ni coz layanan keluarga ida pd kak reen and team...amat tersentuh sgt...adik dia sampai begitu rapat dgn kami siap beri teddy bear...+ Hello Kitty.....alahai sebak sangat nak berpisah dgn family ida......(semoga ukhuwah yg terjalin ini berpanjangan )
Bertemu ida sekali then terus wedding x der fitting pun,dia trust me katanya.....then bj tu tersarung di tubuhnya masa hari pernikahan dan persandingan semuany fit alhamdulilah
yang paling ku suka apabila wedding yg berjalan bawah pedang (sword bearer) bukan apa,daku suka lagunya heheheheh


Monday, 9-Jun-2008 04:36 Email | Share | | Bookmark
More photos coming in,wait aaaaaaa more updates

 
 
 
View all 7 photos...
ok ni daku masukkan sikit aje dulu utk edisi cuci mata,berada di hospital hari ni....anything pls sms me ok

Quote:
Pelamin : Andaman Adreen
Aisle Candle : Andaman Adreen
Pakaian Sanding : Andaman Adreen
Aksesori : Andaman Adreen
Gown : Andaman Adreen

Ajukan Pertanyaan anda kepada Wedding Planner Adreen ditalian 0162179890



Quote:
Pelamin Dewan & Aisle Candle Dewan Tmn Koperasi Polis,Kl



Quote:
Pelamin Nikah



Quote:
Ni Cousin Dafi AF5 ...Irina Temerloh,Pahang
Dari Makeup,Bj Nikah / Bj Sanding,Payung,Aksesori Semua dari Andaman Adreen



Quote:
Zila @ Melaka



Quote:
Inspektor Haslinda Dr Kuching Sarawak di Dewan Perdana Felda...pembikinan disebalik tabir akan meyusul,nantikan




Quote:
Ct Aisyah Setapak
Makeup Baju Sanding,Persalinan,Pelamin semualah A to Z dari Andaman Adreen




more updates meyusul ok,serius penat giler la ni coz dari january onward lum break lagi,so doakan daku sihat nak menempuh wedding 2008 ni dgn jayanya...many many pictures coming in,pls wait ok

Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com



Tuesday, 3-Jun-2008 17:25 Email | Share | | Bookmark
Will Update Asap......

More Updates,

Sri Toramon Engangement - Kg Bt Muda
Irina & Cyrill - Temerloh,Pahang
Azizah & Hubby - Dewan Tmn Beringin
Fadilah Othman - Sentul
Helia & Hubby - Spa Q,Tmn Harmonis
Helia & Hubby - Teluk Intan,Perak
Syawina & Hubby - Kg Paya Jaras,Sg Buloh
Syawina & Hubby - Segamat Johor
Sabrina Engangement - Putrajaya
Zila & Rosli- Nikah / Sanding - Dewan Tmn Melati
Zila & Rosli - Mlm Berinai/ Bertandang Melaka
Ct Aishah & Azmi- Setapak
Ct Aishah & Azmi - Kg Bt Muda
Shafarina & Ramly -Tmn Koperasi Polis Fasa 1
Shafarina & Ramly - Dewan Tmn Melewar
Insp. Haslinda & Kapten ..... - Ijok,Selangor
Insp. Haslinda & Kapten ...... Sanding- Dewan Perdana Felda


insyallah akan cuba ku updatekan dlm masa t;dekat x blh janji aaaaa,semua pengantin sudah bertanya...sorie sgt k....will load asap.......

Que

- Adik - Subang Jaya
- Murni & Yusri - Dewan Razak Mansion,Sg Besi
- Hamisah Dewan Tmn Beringin
- Hamisah Keramat
- .....
- .......
- Tini Tmn Melewar
- Ayu Putrajaya












Wednesday, 28-May-2008 09:55 Email | Share | | Bookmark

 
Salam Sayang Buat Pelanggan dan Warga Cyber

Lama x update my fp,insyallah selepas wedding 1/6 kami akan cuba mengupdate sekerap mungkin
keep visiting my fp k.....

Quote:
To all my Beloved Customer,Please if u already send an email then x dpt reply pls call us at 0162179890 or sms ....Terutama utk adik Nurul di IJM kami telah pun mereply 7 hari lepas but u claim still x dpt jawapan,sometimes email office akan return so please just pick up ur phone call me and our wedding planner will help u.......
ok adik nurul ni reply dari ur office email,pls call me k
Your message

Subject: Re: Thanks u Re: soalan

was not delivered to:

Nurul_Ashikien_Binti_Khalid/MRP/IJM%IJM@ijm.com

because:

User Nurul_Ashikien_Binti_Khalid/MRP/IJM (Nurul_Ashikien_Binti_Khalid/MRP/IJM@ijm.com) not listed in Domino Directory



Final-Recipient: rfc822;Nurul_Ashikien_Binti_Khalid/MRP/IJM%IJM@ijm.com
Action: failed
Status: 5.1.1
Diagnostic-Code: X-Notes; User Nurul_Ashikien_Binti_Khalid/MRP/IJM (Nur
ul_Ashikien_Binti_Khalid/MRP/IJM@ijm.com) not listed in Domino Directo
ry



And utk adik yg di maybank heheeheheh dah daku call yer....so jumpa nanti
Utk Adik sorang ni yg kat London or .....(x Pasti)Medic,sorie mlm tu ada pelanggan till jam 1 pagi...nanti we jumpa ok...take care dirantauan....study smart....habis exam hati senang aaaa mau kawin
And Buat semua pelanggan yg send email thru andamanadreen.com kami telah pun mereply or akan sms direct to ur hp,so kidly pls check ur hp...... and pls jgn buat buat x nampak heheheeheheh;-)


Ok kami menerima email menyatakan ada warga cyber yg telah mencilok gambar gambar kami dan menjadikan ianya hak milik mereka mean utk sesi jual beli(especially utk yg jual kasut kah,bajukah,etckah.......ok utk pengetahuan semua kami x kisah tp jgn buat bussiness atas angin...ianya blh menjejaskan reputasi and please UTK SEMUA PELANGGAN SILAlah pastikan bila nak book u berckp dgn org yg betul,Adios
If utk Refrence it ok then,bye salam sayang

p/s: new baju coming in....tp x sempat la nak snap snap bagai.....if u really intrested just call us to make an appoinment....as usual weekend sementara ni x dpt k,anyway call je

Hubungi,
Wedding Planner
Adreen 0162179890


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net