Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Jul-2008 10:46 Email | Share | | Bookmark
BERHATI2 TERHADAP BUTIK DI AREA PANDAN.....

Quote:
Salam to all viewers and pengunjung yg dihormati tak kira dimana berada...semoga sihat selalu

Smlm after makeup my clients kak adreen dpt call dari photographer yg mengambil bahagian dlm PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2008 DI MID VALLEY EXHIBITION CENTRE....AND uols nak tahu apa yg terjadi ada satu butik pengantin yg mengambil bahagian di pameran tersebut telah menggunakan gambar pengantin yg kak adreen makeup and yg best part blh claim pulak pd photographer kononnya kakak dia yg makeup...wah sesuka hati...and yg paling x best semua gambar dari fp kamelia aka kay frm golden fp dia amik and buat banner and buat name card uols...nak buat mcm mana tu,ramai yg kata saman aje.....
But i nak ingatkan pada semua pelanggan please after this kalau nak book pls lah asking majlis kat mana pengantin tu etc.....serius hati begitu x larat nak tgk butik pengantin tu yg pelik nya sanggup amik sampai 3 booth tp kata baru mula beroperasi ....kalau x der collection of ur pengantin jgn claim memandai2....wah lepas ku sound pekerja2nya x senang duduk uols....hari ni kay pulak yg sound...and customer kata gambar tu ada dlm album dia...to me apa class ko berniaga tp amik hasil kerja org.....so pada pelanggan yg berada di area AMPANG,please berjaga jaga...takut nanti ...apa yg ditunjuk lain pulak hasilnya......
ingat lepas makeup nak pi movie tp x perlah best gak pi sana,sempat drop by to say hi pd Adie,weddingwave-siap jumpa pengantinku sekali kat sana huhuhu...then kay fr golden fp-lepak kat sana kejap,ala x senang duduk butik pengantin itew then say hi to Eddie Photovideo wah siap jumpa customer yg mau bookingku tempohari tp jadual sudah penuh, x der rezeki lah dear,maaf k then singgah kat Radzi PixelWork - wah jd pemberi flyers kejap aje hhuhuhuhuhu then jumpa one of the designer and my Client yg i x kenali menyapa ku dgn jeritan Hi kak Reen...terperanjat daku,siap tanya bila nak jumpa ni ....hehehe so x sia sia lah walau pada asalnya nak dtg to tgk butik mana yg menggunakan gambar pengantinku tp akhirnya byk benda lain gak yg ku dpt kat sana huhuhuhuhu



Sunday, 29-Jun-2008 16:21 Email | Share | | Bookmark
Inspektor Nor Haslinda & Kapten Fandi Erwan -Dewan Perdana Felda

 
 
 
Quote:
Salam buat semua pengunjung Andaman Adreen ramai yg call bertanya adakah kami hanya memberi servis make-up sahaja... Penjelasannnya

Andaman Adreen Menyediakan semua kelengkapan perkahwinan dari A TO Z aka Perunding Perkahwinan

- Andaman Pengantin
- Perunding Perkahwinan
- Menyewa Pakaian Pengantin Moden / Tradisional
- Pakej Lengkap Perkahwinan
- Menerima Tempahan Baju Pengantin
- Tempahan Kasut Pengantin
- Pelamin
- Jurugambar dsbnya



Quote:
Pelamin .:: Andaman Adreen 0162179890
Pakaian Persandingan P : Andaman Adreen
Aksesori & Kasut : Andaman Adreen
Makeup Artist : Adreen - Andaman Adreen
Make-up Nikah & Bersanding :: Adreen @ Andaman Adreen 0162179890
Jurufoto Amatur :: Adreen dan Azian dr Andaman Adreen



Makeup Persandingan Dewan Perdana Felda


Makeup Pernikahan di Ijok,


Pengantin bernama Inspektor Nor Haslinda bersama pasangannya Kapten Fandi Erwan....pengantin ini ku jumpa sekali sahaja dia dari Kuching,Sarawak.......then majlis pernikahannya di Ijok,Bukit Baduk gitew namanya....fuhhh seawal jam 6.45 daku dah menuju kesana huhuhuhu......byk betul lori besar2
jalan gelap kiri kananku tp selamat anak buahku menemaniku pagi tu...setibanya disana cik linda kita sudah bersiap utk ku makeupkan.....as usual gambar nikahnya nanti ku tunjuk aaaa...
Pengantin kali ini juga wedding yg berjalan bawah pedang (sword bearer) ,daku suka lagunya heheheheh...actually dua dua pun pegawai tp kerana Linda kawen dgn Pegawai Tentera so kenalah ikut istiadat tentera uoals.....
Tahniah and semoga berbahagia,jgn lupa bawak kuching balik malaysia utk kak adreen aaaaaaaa


Saturday, 28-Jun-2008 21:46 Email | Share | | Bookmark
Raihana - Subang Jaya

 
Quote:
nana comey wrote:
Salam..hai akak!!!
bz ek??saje drop by..thanx akk 4 d great job
hubby hr 2 smpi xknal saye..
die igtkn pengantin lain nk bnikah kt situ jgk..hehe
nk mtk maaf coz akk tpakse 2ggu kt mandi n bsiap hr 2..ngee..
hope biz akk trus maju okay!=p

ok sy da tgk gmba 2 kt website akk..=) ni sy ade nk kongsi gmba ng akk jgk.akk pilih r mane2 y rs bkenan d hati kay! =)
ni nak add komen utk akk :

hi k. reen!!k.reen ni i knal thru intenet ms my sis tgh duk sebop surf intenet cr pakej2 y besh utk wedding die nnt(act i langkah bendul n disebabkn i kawen dlu maka my sis pn jd xsba nk kwen coz exited tgk psiapan i nk kwen)hehe..=p so tgh2 surf pakej2 y besh,die pn xcidentally tbukak website k.reen n bmula la babak2 y x dduga..jeng3x...(^_~) my sis beria2 pggil i suro tgk w/pn act i tgh sebop ms 2 tgk jgkla nk jg ati die..hehe..skali tbeliak mate tgk k.reen make-up LAWA GILERRR!!!ape lg,trus la i amek contact number k.reen.my sis pn da smpan no k.reen,nnt bole la die awal2 spy k.reen leh jd mak andam die bl die kawen lak!!hehe..

about k.reen:

-k.reen ni seorg y cute,sempoi,santai n naughty..suka mengusik org..nsb bek aa k.reen ni baek orgnyer coz ms tgh2 make-up 2 tetiba penyakit 'parkinson' i dtg n menyebabkn mate i 'terVIBRATE' dgn sndirinyer..ngeh3..so agk ssh aa sket utk k.reen wat eye-liner ng psgkn bulu mata unta..hehe..sabo je k.reen..one thing y i ske ng k.reen ni ialah she is really commited wif her job.dsebabkn i agak aktif berkawad sbg komander dkt U,so kulit i TERsangat2la kering..n k.reen berusaha sedaya-upaya,give her best,dgn men'TOUCH_UP' mke i bkali2 spy x ketara sgt kesan make-up lat kulitku yg kering ini..kui3..nway k.reen,i miss u sooo much n i hope i can 'hire' u again utk knduri+mjls bsnding i hjg thn nnt!!All d best 4 k.reen..HIDUP K.REEN!! HIDUP K.REEN!!!hehe..(^,^)





Pengantin kali ini dari subang jaya,nana ni kejutkan daku seawal pagi tp biasalah kalau ada job memang awal jer bangunnya...so daku pun gerak awak ke subang jaya sorang2 coz hubby ada Trainig Professional Photographer kat Nikon Academy,dah lah tak familiar kat sana yg kutahu sjmc tp alhamdulilah x sesat pun hehehehehe….setibanya daku ke umah nana dia x mandi lagi,padahal nak ke masjid shah alam awal katanya,gigit kang...so daku pun dok lah mengelamun sat...then berbual dgn mak nana...rupanya mereka baru berpindah ke situ dari terengganu and yg best part nana dan suami bercinta dari sekolah rendah uoals....fuhhh hebat giler dpt memaintainkan relation huhuhuu.....orgnya kecil molek aje and uoals nak tahu dia ni seorang yg agresif dan aktif komando rasanya….kulitnya jadi kering tanpa moisturizer pesanku…jgn lupa gunakan 3 set asas utk pengunaan harian supaya kulit sihat Toner,Moisturise dan Pencuci Muka.......
Utk nana dan suami,semoga kasih sayang kalian bertambah kuat,walau nana tgh belajar pandai2lah membahagikan masa...take care




Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com



Friday, 27-Jun-2008 04:18 Email | Share | | Bookmark
Al Masmin & Hamisah aka Amie...more coming aaaa

 
Entry ni khas utk almasmin dan hamisah,more coming k....ada pengantin nak nikah ni huhuhu


Wednesday, 25-Jun-2008 22:11 Email | Share | | Bookmark
More Updates coming tunggu aaaaaaa.........................

 
 
 
View all 6 photos...
Nantikan update utk Pengantinku ini....wait aaaaaaaa more updates coming
actually semua dlm proses mengupdate....sabar menanti k......more at the sebalik tabir .....
To all, email ada problem and kami dlm proses membalasnya utk adik yg berada di Emiriyah Arab Bersatu wait aaaaa akan ku masukkan ur name utk Majlis Sanding tu and will reply asap to u.....

Al-Masmin & Hamisah at Dewan Tmn Beringin,Gombak


Murni at Dewan Razak Mansion,Sg Besi


Faridah @ Keramat


Sri Toramon @ Kg Bt Muda


Zila & Rosli Dewan Tmn Melati


Zila & Rosli @ Melaka


Hubungi kami utk pertanyaan lanjut,


________________________
..:::Andaman Adreen:::..
Menepati Impian Kenangan Abadi

**Professional Make-Up Artist**
Pakej Lengkap Andaman/Pelamin
Adreen ( 0162179890 - 24hrs ) / ( 03-62727635 - 10am to 7pm )
YM andamanadreen
http://andamanadreen.com
http://andamanadreen.fotopages.com
andamanadreen@gmail.com






[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net