Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Jul-2008 15:33 Email | Share | | Bookmark
ASSALAMUALAIKUM WBT.

 


Kepada warga FP yang dikasihi dan dihormati,

Ibu saya telah kembali ke rahmatullah pada hari ni, Doakanlah arwah ibu saya semoga dirahmati allah dan tergolong didalam orang-orang yang beriman, amin.

Al-Fatihah.


p/s:thanks to my hubby coz dia yg update fp ni,semasa kak adreen sibuk dgn urusan penjagaan dan pengebumian ibu tersayang.......
kak adreen cuti dua minggu since last week tp semua tempahan majlis kahwin masih berlangsung alhamdulilah and insyallah by 22/7/2008 kami akan mula beroperasi seperti biasa,terima kasih atas kiriman sms,call yg bertalu2 serta email yg akan ku reply secepat mungkin.....




Monday, 7-Jul-2008 14:20 Email | Share | | Bookmark
Salam buat semua warga fp,pelangganku serta teman2 yg disayangi

Quote:
Salam buat semua warga fp,pelangganku serta teman2 yg disayangi adreen dpt panggilan telefon jam 9.30 malam my mother tidak sedarkan diri...belum sempat berbuka puasa.....
so adreen terus call adik beradik yg lain termasuk adikku yg sedang ada krusus di petronas bangi then kami akan terus gerak ke perak.....

semua sahabatku,pelangganku yg dikasihi serta semua yg ku kenali doakan ibuku selamat dan sihat...
doakan keselamatan perjalananku ke perak dlm keadaan diriku yg bersedih tapi ku cuba kuat....dan semua sepupuku pesan utk ku memandu dgn berhati2.

Utk semua pelangganku yg kujanjikan balasan email thru sms harap maaf,akan ku reply secepat mungkin sekembalinya kami ke kuala lumpur.......

Doa dari kalian amat bermakna buat kami sekeluarga....Doakan ibuku cepat sedar dan sembuh amin.

update:10/4 ramai yg call /sms thanks sgt2,ni citenya sikit......actually my mother puasa hari tu then sblm berbuka mak nak tido kejap...tu aje katanya...then masa nak berbuka mak x sedar...yg membuatkan daku rasa sedih mak teringin nak minum air sirap kat satu kedai ni dah beli pi air sirap tu and still dlm bungkusan coz my mother x sempat nak berbuka kan,so tiap kali bukak peti ais tu terpandang air tu sedih aje...
tp alhamdulilah start dr smlm jam 3 pagi smlm ibuku membuka matanya kami bertiga bertiga bergilir2 utk baca alquran disisi ibuku...tp kak reen rasa happy sgt bila my mother blh batuk2 mcm kita yg sihat mean progressnya nampak dan ku belajar menjadi Dr Fisioterapilah la ni utk exercisekan kaki tangan ibuku....disamping tu berbual2 dgn memberi kata semangat,daku tahu ibuku mendengar setiap apa yg ku luahkan......
Utk yg mendoakan ibuku terima kasih byk2,tlg doakan kesihatan ibuku bertambah baik.....amin

p/s:semua appoinment di tunda ke tarikh lain,anything blh sms ok ....


Sunday, 6-Jul-2008 22:47 Email | Share | | Bookmark

 
Cd Pengantin ni baru ku terima more update coming......,walau lewat still update k

Quote:
Noor Aini bt Ismail - nai@prokhas

Salam k.reen..



dh ada gambar kite kt dlm fp k.reen nmpaknya..hehe..sorry baru ada kesempatan nk post email, baru je balik dari bali..

Anyway, k.reen ni ku kenal masa tgk2 gambar pegantinnya kt internet, terpikat tgk hasil kerja k.reen..terus ambik dia punya ym address and berchatting la tanya2 psl pakej pengantin n set kn appointment utk jumpa..masa bulan puasa sy n my hubby terus jumpa k.reen n book tarikh utk majlis resepsi ala2 garden wedding kt laman budaya shah alam..secara keseluruhan nya sy dan hubby sgt berpuas hati dgn service k.reen..make-up k.reen mmg classss gitu..posing kt bwh matahari terik kt taman tasik shah alam tu pun maintain je hehe..suka sgt bila tgk gambar2 kitaorg..nnti akan ku hantar gambar2 from my photographer dgn kipas tgn k.reen yg dh lama kt rumah sy tu hehe..lagi satu sy suka sgt baju yg sy pkai ari tu.. cantik sgt...mmg puas hati la buat baju baru..dh balik rmh lps majlis rasa cam x nk bukak baju tu..hihi..ok k.reen keep up your good work and we wish you all the best and keep in touch!



Nia @ Aini





Sunday, 6-Jul-2008 22:33 Email | Share | | Bookmark

 
Quote:
akum kak adreen...

actually lyn nak cakap terima kasih sangat2 kerana you really make my day and your make over buat everyone so surprise and admire the beauty....heheheheheheh...(perasan jek)tapi i cakap benda yang betul bila my fiancee sendiri masa tangkap gambar tergamam tengok i dan tetibe jek cakap "i really love u".....sampai semua orang sibuk nak tengok dan jumpa siapa yang make upkan i....kesian abang nik...dia frust sebab tak dapat nak tangkap the process of make over tu...hehehheheeh.....my aunty2 pun puji yang make up akak natural and sesuai ngan kita...hehehehe...thanksssss again...guess what?????my future mother in law lagi terkejut dan tengok i sampai tak percaya.....lebih2 kembang mama la...bila anak giant dia yang comel ni dipuji ramai...heheheehehhe.....maknanya insyallah kalau diizinkan tuhan akan boleh la freekan untuk date saya nanti pada october nanti....but apa2 pun mama akan negotiate ngan you....

kak....thnakssss again...kesian abang nik kita dera dia tangkap macam2 gambar...tapi dia best and senyum jek...mesti dia tired gila sangat2.......k la got to get my nap...ngantuk dan penat sangat....
love you and thankssss.......


truthly...
your cute lovely giant........hahahhahaa





Sunday, 6-Jul-2008 21:58 Email | Share | | Bookmark
Pelamin

 
 




[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net