Want your
own Fotopage?






 

Andaman Adreen Bridal - Hubungi Adreen 016-2179890 YM andamanadreen
By: Andaman Adreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Apr-2012 14:08 Email | Share | | Bookmark
Komen Pengantin

Asfarina....

Quote:
Assalamualaikun dan salam Sejahtera…
Firstly, saya nak ucapkan thanx a lot kat family ANDAMAN ADREEN kerana telah merealisasikan impian perkahwinan saya. Mula2 saje jer search internet survey2 butik pengantin yg ada kat area2 berhampiran dgn umh. Ntah cane muncul lak ANDAMAN ADREEN. Setelah dikaji selidik & membaca komen2 serta feedback dari org ramai, saya mula tertarik dgn butik ni..

Seminggu sblm bertunang, saya terus call kak reen empunya butik ni utk membuat tempahan 7 dulang hantaran pertunangan. Walaupun x smpi seminggu, kak reen tetap mengambil tempahan. Hasilnya amat menakjubkan dgn menggunakan fresh flower. Selepas majlis pertunangan, saya terus berurusan dgn kak reen utk majlis pernikahan & persandingan. Oleh kerana berpuashati dgn sentuhan kak reen, saya yakin utk mendapatkan perkhidmatan ANDAMAN ADREEN utk majlis perkahwinan saya nanti.

6 bulan sebelum majlis, saya sudah membayar deposit utk menempah perkhidmatan ANDAMAN ADREEN untuk majlis perkahwinan saya nanti, maklumlah kak reen ni sentiasa full schedule dia.. thanx bebyk pada kak reen kerana tetap sabar melayan kerenah saya lebih2 lagi semasa pemilihan baju utk majlis persandingan. Walaupun kami agak cerewet, namun kak reen tetap melayan kerenah kami sehingga kami berpuashati..

Sepanjang berurusan dgn kak reen, memang saya berpuashati sgt2 dgn layanan yg diberikan lebih2 lagi dgn karamahan kak reen seolah2 kami dah lama kenal. Setiap kali berjumpa dgn kak reen pasti ada saja cerita2 dari majlis2 yg telah mereka jayakan.

Semasa majlis pernikahan, kak reen berjaya menghias wajah saya sehingga ramai yg memuji. Memang benar komen2 dari pengantin2 yg telah mendapat sentuhan kak reen. Hasil tangan kak reen sungguh mengkagumkan hehe.. bukan saja mekeupnye malah baju nikah saya juga mendapat pujian dari sanak saudara dan rakan taulan.Lg pulak ni kali pertama sy mengayakan bj kurung moden.

Semasa majlis persandingan pula, saya mendapat pujian ramai dgn pakaian,pelamin,photo dari koleksi ANDAMAN ADREEN & juga makeup dari sentuhan kak reen. Sememangnya majlis perkahwinan saya berjalan dgn lancar lebih2 lagi dgn photographer yg sporting. Dari majlis pernikahan, persandingan & juga outdoor di Titiwangsa, photographer tetap menjalankan tugas dgn sportingnya.

Anyway, saya nk ucapkan thanx gak kat husband kak reen & team2nye kerana telah berhempas pulas menyiapkan pelamin yg indah sehingga pukul 2.00 am dgn bertemankan teh ‘O’ panas & juga kek pisang hehe.. memang puas hati sgt2 la ngn hasil kerja tangan team2 ANDAMAN ADREEN kerana berjaya merealisasikan majlis perkahwinan saya.

So kpd bakal2 pengantin yg sedang mencari butik perkahwinan, saya dgn bangganya mencadangkan agar mendapatkan perkhidmatan ANDAMAN ADREEN kerana saya jamin anda semua akan berpuas hati dgn perkhidmatan mereka. Biarlah kita spend duit lbh skit janji kita berpuashati dgn hasil yg diberikan.. one more thing, album gmbr perkahwinan saya memang ‘class’ sgt2 hehe..

“BELUM CUBA BELUM TAHU”

“TAK KENAL MAKA X CINTA”

“ LOVE U KAK REEN”


Tuesday, 30-Aug-2011 20:23 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya AidilFitri

Quote:
Selamat Hari Raya semua,Maaf Zahir dan Batin...Hati2 mmandu,Ingatlah org tersyg,Ampun dan Maaf andainya TERkasar Bahasa,TERsilap Bicara,TERmarah yg tak kena,TERtanya tak tentu hala TERsasul yg tak sengaja,TERpukul kat mana2 TERpekik kat telinga,TERhantuk dikepala.TERpinjam Harta Benda TERmoody tak semena-mena TERumpat bla2 TERmacam2 yg kena mengena,Semoga Di maafkan,Krn uols semua kwn i Dunia dan Akhirat,SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DR ANDAMAN ADREEN DAN CREW


Wednesday, 6-Apr-2011 11:25 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Curve.....

 


Wednesday, 6-Apr-2011 11:14 Email | Share | | Bookmark
Huda Sg Buloh...More Updates Coming

 


Wednesday, 6-Apr-2011 06:30 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Kasut ..Urusan Thru Email / Sms / Call @0162179890

 
 
Kami berurusan thru email then cik adik ni send size kasut,if not mistaken dia pos dr sabah kot then transfer duit once ready transfer balance and kak adreen pos by courier to hometown dia di Kelantan....ni diantara customer2 yg mmg we tak jumpa face to face....so we berinteraksi di alam maya..heheheh..so bg yg pertama kali nak berurusan thru alam maya dgn kami...x perlu bimbang dan ragu cz kami beroperasi Dibutik yg terletak di Tmn Samudra,Bt Caves

Quote:
Quote From: Mimi Fazah Zainuddin
kak reen, masih ingat saya tak? mimi, pernah tempah kasut dari kak reen, 2 pasang untuk wedding di kota bharu kelantan dan juga di kuala pilah, negeri sembilan. bersama email ni saya attach beberapa gambar,tp saya lupa sangat nak ambil gambar dari jarak dekat...
TQ kak reen atas rekaan kasut yang sangat cantik. Ramai yang tengok album kahwin saya akan bertanya saya beli kasut di mana. sebenarnya kasut tu la yang menyerikan lagi penampilan saya di hari bersejarah. tq!




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net